1
Snij de groenten in plakjes en bak ze in een stoofpot aan in 2 eetlepels olie op zacht vuur. Dek af en laat 10 min. stoven.
2
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Bestrooi de groenten met bloem, roer 30 sec., doe er dan de witte wijn bij. Roer goed en voeg de soja “room” toe, het water, het verkruimelde bouillonblokje en het kruidentuiltje. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
4
Snij intussen de tofu in blokjes en bak ze in een braadpan goudbruin in 2 eetlepels olie op hoog vuur.
5
Doe de tofublokjes bij in de stoofpot en breng op smaak met peper en zout.
6
Dien op in diepe borden, bestrooid met gehakte peterselie of kervel. Serveer met de wilde rijst.
1
Snij de groenten in plakjes en bak ze in een stoofpot aan in 2 eetlepels olie op zacht vuur. Dek af en laat 10 min. stoven.
2
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Bestrooi de groenten met bloem, roer 30 sec., doe er dan de witte wijn bij. Roer goed en voeg de soja “room” toe, het water, het verkruimelde bouillonblokje en het kruidentuiltje. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
4
Snij intussen de tofu in blokjes en bak ze in een braadpan goudbruin in 2 eetlepels olie op hoog vuur.
5
Doe de tofublokjes bij in de stoofpot en breng op smaak met peper en zout.
6
Dien op in diepe borden, bestrooid met gehakte peterselie of kervel. Serveer met de wilde rijst.