Productterugroeping:« verschillende bereide gerechten van het merk Natural Healty Meals »Lees meer >

Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKnapperige taartjes met salsa van garnalen
Delhaize logo
  • Knapperige taartjes met salsa van garnalen
    A

Knapperige taartjes met salsa van garnalen

Knapperige taartjes met salsa van garnalenA
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 30 g boter
  • 1 el gehakte verse koriander
  • 150 g kleine roze garnalen
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 avocado
  • 4 vellen brickdeeg
  • 1 grote tomaat
  • peper
  • 1/4 rode ui
  • 1/2 rood Spaans pepertje
  • 1 limoen
  • 30 g boter
  • 1 el gehakte verse koriander
  • 150 g kleine roze garnalen
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 avocado
  • 4 vellen brickdeeg
  • 1 grote tomaat
  • peper
  • 1/4 rode ui
  • 1/2 rood Spaans pepertje
  • 1 limoen

Begin met koken

: 20 min.
1
Snipper de ui en de chilipeper heel fijn. Snij de ontpitte tomaat en de avocado in kleine blokjes. Doe alles in een kom en voeg, naar eigen smaak, limoensap toe. Doe er de olie bij, de koriander en de grof gehakte garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Laat de boter smelten.
3
Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter, snij in 4 en neem een taartvormpje. Leg er de 4 stukken in, verschuif ze zodat ze de vorm helemaal bedekken. Druk goed aan. Maak zo de  taartbodempjes en bak ze in 10 min. bruin in de oven. Haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen.
4
Leg de bodempjes, net voor het serveren, op de borden en beleg ze met de garnalensalsa. Werk af met verse koriander en serveer meteen.
1
Snipper de ui en de chilipeper heel fijn. Snij de ontpitte tomaat en de avocado in kleine blokjes. Doe alles in een kom en voeg, naar eigen smaak, limoensap toe. Doe er de olie bij, de koriander en de grof gehakte garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Laat de boter smelten.
3
Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter, snij in 4 en neem een taartvormpje. Leg er de 4 stukken in, verschuif ze zodat ze de vorm helemaal bedekken. Druk goed aan. Maak zo de  taartbodempjes en bak ze in 10 min. bruin in de oven. Haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen.
4
Leg de bodempjes, net voor het serveren, op de borden en beleg ze met de garnalensalsa. Werk af met verse koriander en serveer meteen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 567; energie (kCal): 137; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 3,9; suikers (g): 1,8; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 213,17
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 567; energie (kCal): 137; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 3,9; suikers (g): 1,8; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 213,17
Diner
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Roze garnalen
Delhaize Roze garnalen
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
19
Avocado
Delhaize Avocado
1 st
1
45
Tomaten | Kumato
Delhaize Tomaten | Kumato
400 gr
3
49
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | 5 Bessen
Delhaize Kruiden | Peper | 5 Bessen
40 gr
-20% voor 3
1
99
Totaal:
€14,61