⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenCroques met avocado en krokant spek, tomatensalade
Delhaize logo
  • Croques met avocado en krokant spek, tomatensalade
    B

Croques met avocado en krokant spek, tomatensalade

Croques met avocado en krokant spek, tomatensaladeB
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 sneden Camp Rémy brood
  • 12 fijne sneetjes ontbijtspek
  • 1 eetrijpe advocado
  • 4 grote tomaten
  • 4 sneden cheddar
  • 1/2 rode ui
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1,5 el wijnazijn
  • 2 el gehakte koriander
  • peper
  • zout
  • 8 sneden Camp Rémy brood
  • 12 fijne sneetjes ontbijtspek
  • 1 eetrijpe advocado
  • 4 grote tomaten
  • 4 sneden cheddar
  • 1/2 rode ui
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1,5 el wijnazijn
  • 2 el gehakte koriander
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min. bereiding + baktijd
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Leg de sneetjes spek op de met bakpapier beklede ovenplaat en bak ze gedurende ongeveer 8 min. tot ze bruin en krokant zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Snij ondertussen de avocado in plakjes. Smeer de sneden brood met een keukenpenseel aan één kant lichtjes in met olijfolie. Draai de helft van de sneden om en beleg ze met de plakjes spek en avocado. Voeg de cheddar toe en sluit de boterhammen.
4
Verwarm 2 grote braadpannen met antikleefbodem op middelhoog vuur en bak er de croques aan beide kanten goudbruin in (draai ze voorzichtig om).
5
Bereid ondertussen de salade met de tomaten, de rode ui, de koriander, 3/5 van de olie, de azijn, peper en zout.
6
Serveer de croques warm met de tomatensalade.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Leg de sneetjes spek op de met bakpapier beklede ovenplaat en bak ze gedurende ongeveer 8 min. tot ze bruin en krokant zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Snij ondertussen de avocado in plakjes. Smeer de sneden brood met een keukenpenseel aan één kant lichtjes in met olijfolie. Draai de helft van de sneden om en beleg ze met de plakjes spek en avocado. Voeg de cheddar toe en sluit de boterhammen.
4
Verwarm 2 grote braadpannen met antikleefbodem op middelhoog vuur en bak er de croques aan beide kanten goudbruin in (draai ze voorzichtig om).
5
Bereid ondertussen de salade met de tomaten, de rode ui, de koriander, 3/5 van de olie, de azijn, peper en zout.
6
Serveer de croques warm met de tomatensalade.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 744; energie (kCal): 179; vetten (g): 11,2; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 12,4; suikers (g): 2,3; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 638,67
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 744; energie (kCal): 179; vetten (g): 11,2; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 12,4; suikers (g): 2,3; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 638,67
Brunch
Lunch
Zomer,Herfst
Lunch