1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 4 hele zoete aardappelen in een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u. en schil ze. Mix het vruchtvlees van de aardappelen met de tahini, peper en zout, tot een homogene crème.
2
Rijg de extrafijne kipfiletlapjes op satéstokjes. Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de olijfolie. Voeg de hoisinsaus en het water toe. Laat inkoken en lichtjes karamelliseren. Bestrooi met sesamzaadjes.
3
Serveer de zoete aardappelcrème met de satés. Werk af met de fijngesnipperde lente-uitjes en de notenmix. Dien meteen op.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 4 hele zoete aardappelen in een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u. en schil ze. Mix het vruchtvlees van de aardappelen met de tahini, peper en zout, tot een homogene crème.
2
Rijg de extrafijne kipfiletlapjes op satéstokjes. Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de olijfolie. Voeg de hoisinsaus en het water toe. Laat inkoken en lichtjes karamelliseren. Bestrooi met sesamzaadjes.
3
Serveer de zoete aardappelcrème met de satés. Werk af met de fijngesnipperde lente-uitjes en de notenmix. Dien meteen op.