Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenZoete aardappelsalade met gegrilde garnalen
Delhaize logo
  • Zoete aardappelsalade met gegrilde garnalen
    A

Zoete aardappelsalade met gegrilde garnalen

Zoete aardappelsalade met gegrilde garnalenA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g hele diepvriesgarnalen
  • 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
  • 200 g courgettelinguini (1 schaaltje)
  • 110 g mini-asperges
  • 2 el kokosschilfers
  • 100 g gepelde edamame
  • 2 el paarse radijsscheuten
  • 2 el gembersiroop (uit een bokaal gemberballetjes op siroop)
  • 4 el rijstazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • 1 el ‘Thai Mix’ Market Fresh
  • 1 lente-uitje
  • 1 mango
  • 1 limoen
  • 1/2 rode peper
  • peper
  • 400 g hele diepvriesgarnalen
  • 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
  • 200 g courgettelinguini (1 schaaltje)
  • 110 g mini-asperges
  • 2 el kokosschilfers
  • 100 g gepelde edamame
  • 2 el paarse radijsscheuten
  • 2 el gembersiroop (uit een bokaal gemberballetjes op siroop)
  • 4 el rijstazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • 1 el ‘Thai Mix’ Market Fresh
  • 1 lente-uitje
  • 1 mango
  • 1 limoen

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de zoete aardappelblokjes volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd intussen het lente-uitje, de mini-asperges, de mango en de rode peper in heel fijne schuine plakjes. Meng ze met de courgettelinguini, de edamameboontjes, de helft van de gehakte koriander, de rijstazijn, de gembersiroop en de helft van de kruidenmix in een slakom. Verdeel alles over een grote schaal.
3
Snijd de staart van de ontdooide garnalen overlangs in 2, zonder ze volledig open te snijden. Bak ze met de olijfolie en de rest van de kruidenmix.
4
Verdeel de garnalen over de salade en voeg de zoete aardappelblokjes toe. Werk af met limoenpartjes. Bestrooi met radijsscheuten, kokosschilfers en koriander. Serveer met brood.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de zoete aardappelblokjes volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd intussen het lente-uitje, de mini-asperges, de mango en de rode peper in heel fijne schuine plakjes. Meng ze met de courgettelinguini, de edamameboontjes, de helft van de gehakte koriander, de rijstazijn, de gembersiroop en de helft van de kruidenmix in een slakom. Verdeel alles over een grote schaal.
3
Snijd de staart van de ontdooide garnalen overlangs in 2, zonder ze volledig open te snijden. Bak ze met de olijfolie en de rest van de kruidenmix.
4
Verdeel de garnalen over de salade en voeg de zoete aardappelblokjes toe. Werk af met limoenpartjes. Bestrooi met radijsscheuten, kokosschilfers en koriander. Serveer met brood.
Nutritionele informatie
A
Energie: 373 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Gluten vrij
Hoofdgerecht
Lente
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kokosnootpoeder
2 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Thaise kruiden
1 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Roze garnalen | Gepelde
365 Roze garnalen | Gepelde
2 × 200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
99
Zoete | Aardappelen
Delhaize Zoete | Aardappelen
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
3
15
Pâtes | Collezione | Linguine
Barilla Pâtes | Collezione | Linguine
500 gr
3+3 gratis
2
89
Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
Hak Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
165 gr
2de tegen -50%
7
09
Bonen | Edemame
Bonduelle Bonen | Edemame
160 gr
3
29
Aperogroente | Radijs 230g
Delhaize Aperogroente | Radijs 230g
230 gr
2+1 gratis
2
09
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
-10% voor 3
3
35
Rijstazijn
Saitaku Rijstazijn
15 cl
3
39
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Mango
Delhaize Mango
1 st
2 voor €3.49
2
19
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€44,00