1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de zoete aardappelblokjes volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd intussen het lente-uitje, de mini-asperges, de mango en de rode peper in heel fijne schuine plakjes. Meng ze met de courgettelinguini, de edamameboontjes, de helft van de gehakte koriander, de rijstazijn, de gembersiroop en de helft van de kruidenmix in een slakom. Verdeel alles over een grote schaal.
3
Snijd de staart van de ontdooide garnalen overlangs in 2, zonder ze volledig open te snijden. Bak ze met de olijfolie en de rest van de kruidenmix.
4
Verdeel de garnalen over de salade en voeg de zoete aardappelblokjes toe. Werk af met limoenpartjes. Bestrooi met radijsscheuten, kokosschilfers en koriander. Serveer met brood.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de zoete aardappelblokjes volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd intussen het lente-uitje, de mini-asperges, de mango en de rode peper in heel fijne schuine plakjes. Meng ze met de courgettelinguini, de edamameboontjes, de helft van de gehakte koriander, de rijstazijn, de gembersiroop en de helft van de kruidenmix in een slakom. Verdeel alles over een grote schaal.
3
Snijd de staart van de ontdooide garnalen overlangs in 2, zonder ze volledig open te snijden. Bak ze met de olijfolie en de rest van de kruidenmix.
4
Verdeel de garnalen over de salade en voeg de zoete aardappelblokjes toe. Werk af met limoenpartjes. Bestrooi met radijsscheuten, kokosschilfers en koriander. Serveer met brood.