1
Bak de kippenboutfilets aan de 2 kanten goudbruin op een vrij hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pan en bak 10 min. op een heel zacht vuurtje. Laat de filets uitlekken en afkoelen.
2
Doe intussen de eidooier, het citroensap en de mosterd in een slakom. Meng met een garde, voeg beetje bij beetje, al kloppend, de koolzaadolie toe en monteer tot een mayonaise. Voeg de curry en de ultra fijngehakte lente-uitjes toe.
3
Trek de kip met je vingers in stukjes, meng met de currysaus en breng verder op smaak. Doe de kip curry in een bokaal, sluit het deksel en zet in de koelkast (mooi om als cadeau te schenken), of besmeer er meteen brood mee, toastjes …
1
Bak de kippenboutfilets aan de 2 kanten goudbruin op een vrij hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pan en bak 10 min. op een heel zacht vuurtje. Laat de filets uitlekken en afkoelen.
2
Doe intussen de eidooier, het citroensap en de mosterd in een slakom. Meng met een garde, voeg beetje bij beetje, al kloppend, de koolzaadolie toe en monteer tot een mayonaise. Voeg de curry en de ultra fijngehakte lente-uitjes toe.
3
Trek de kip met je vingers in stukjes, meng met de currysaus en breng verder op smaak. Doe de kip curry in een bokaal, sluit het deksel en zet in de koelkast (mooi om als cadeau te schenken), of besmeer er meteen brood mee, toastjes …