⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 
Delhaize logo
  • Kippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 

Kippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 

Kippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1/2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika
  • 4 tomaten San Marzano
  • 1 komkommer
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 bussel koriander
  • 250 g farfalle
  • 8 el olijfolie
  • Peper
  • zout
  • 1/2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika
  • 4 tomaten San Marzano
  • 1 komkommer
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 bussel koriander
  • 250 g farfalle
  • 8 el olijfolie
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Bestrijk 1,2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika met wat olijfolie en braad ze op de barbecue (of 30 min. in een voorverwarmde oven op 180° C).
2
Kook ondertussen 250 g farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Neem 4 San Marzano-tomaten en 1 komkommer, verwijder de zaadjes uit beide groenten en snijd ze in blokjes. Doe ze in een grote kom. Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in reepjes. Snijd ook 1 rode ui en 1 rode peper (zonder de zaadjes) fijn. Doe de drie groenten in de grote kom en voeg nog 1 blik 150 g crispy maïs (uitgelekt) en 1 bosje gehakte koriander toe.
4
Laat de gekookte pasta uitlekken en spoel hem onder koud water. Giet ook de pasta in de kom, samen met 6 el olijfolie en het sap van 2 limoenen. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met kruiden. Serveer de pastasalade bij de kippenboutjes. Werk eventueel af met een paar partjes limoen en/of guacamole.
1
Bestrijk 1,2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika met wat olijfolie en braad ze op de barbecue (of 30 min. in een voorverwarmde oven op 180° C).
2
Kook ondertussen 250 g farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Neem 4 San Marzano-tomaten en 1 komkommer, verwijder de zaadjes uit beide groenten en snijd ze in blokjes. Doe ze in een grote kom. Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in reepjes. Snijd ook 1 rode ui en 1 rode peper (zonder de zaadjes) fijn. Doe de drie groenten in de grote kom en voeg nog 1 blik 150 g crispy maïs (uitgelekt) en 1 bosje gehakte koriander toe.
4
Laat de gekookte pasta uitlekken en spoel hem onder koud water. Giet ook de pasta in de kom, samen met 6 el olijfolie en het sap van 2 limoenen. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met kruiden. Serveer de pastasalade bij de kippenboutjes. Werk eventueel af met een paar partjes limoen en/of guacamole.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Groene peper
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Trostomaten | Bio
Delhaize Trostomaten | Bio
2 × 500 gr
Bio
    3
    49
    Komkommer
    Delhaize Komkommer
    1 st
    0
    99
    Rode uien | Netje
    Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35
    Maïs | Sweet
    Delhaize Maïs | Sweet
    285 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    89
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2
    95
    Pasta | Farfalle
    Delhaize Pasta | Farfalle
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    05
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25

    Reeds in je keuken

    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    €21,45