Tot en met 09 oktober, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLWF!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 
Delhaize logo
  • Kippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 

Kippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 

Kippenboutjes met paprika en pastasalade 'tex-mex' 
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1/2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika
  • 4 tomaten San Marzano
  • 1 komkommer
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 bussel koriander
  • 250 g farfalle
  • 8 el olijfolie
  • Peper
  • zout
  • 1/2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika
  • 4 tomaten San Marzano
  • 1 komkommer
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 bussel koriander
  • 250 g farfalle
  • 8 el olijfolie
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Bestrijk 1,2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika met wat olijfolie en braad ze op de barbecue (of 30 min. in een voorverwarmde oven op 180° C).
2
Kook ondertussen 250 g farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Neem 4 San Marzano-tomaten en 1 komkommer, verwijder de zaadjes uit beide groenten en snijd ze in blokjes. Doe ze in een grote kom. Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in reepjes. Snijd ook 1 rode ui en 1 rode peper (zonder de zaadjes) fijn. Doe de drie groenten in de grote kom en voeg nog 1 blik 150 g crispy maïs (uitgelekt) en 1 bosje gehakte koriander toe.
4
Laat de gekookte pasta uitlekken en spoel hem onder koud water. Giet ook de pasta in de kom, samen met 6 el olijfolie en het sap van 2 limoenen. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met kruiden. Serveer de pastasalade bij de kippenboutjes. Werk eventueel af met een paar partjes limoen en/of guacamole.
1
Bestrijk 1,2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika met wat olijfolie en braad ze op de barbecue (of 30 min. in een voorverwarmde oven op 180° C).
2
Kook ondertussen 250 g farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Neem 4 San Marzano-tomaten en 1 komkommer, verwijder de zaadjes uit beide groenten en snijd ze in blokjes. Doe ze in een grote kom. Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in reepjes. Snijd ook 1 rode ui en 1 rode peper (zonder de zaadjes) fijn. Doe de drie groenten in de grote kom en voeg nog 1 blik 150 g crispy maïs (uitgelekt) en 1 bosje gehakte koriander toe.
4
Laat de gekookte pasta uitlekken en spoel hem onder koud water. Giet ook de pasta in de kom, samen met 6 el olijfolie en het sap van 2 limoenen. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met kruiden. Serveer de pastasalade bij de kippenboutjes. Werk eventueel af met een paar partjes limoen en/of guacamole.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Groene peper
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tomaten | San Marzano
Delhaize Tomaten | San Marzano
2 × 500 gr
2
79
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35
Maïs | Sweet
Delhaize Maïs | Sweet
285 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
2+1 gratis
2
95
Pasta | Farfalle
Delhaize Pasta | Farfalle
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
5
25

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
2+1 gratis
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
2+1 gratis
6
35
Totaal:
€20,05