1
Bestrijk 1,2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika met wat olijfolie en braad ze op de barbecue (of 30 min. in een voorverwarmde oven op 180° C).
2
Kook ondertussen 250 g farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Neem 4 San Marzano-tomaten en 1 komkommer, verwijder de zaadjes uit beide groenten en snijd ze in blokjes. Doe ze in een grote kom. Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in reepjes. Snijd ook 1 rode ui en 1 rode peper (zonder de zaadjes) fijn. Doe de drie groenten in de grote kom en voeg nog 1 blik 150 g crispy maïs (uitgelekt) en 1 bosje gehakte koriander toe.
4
Laat de gekookte pasta uitlekken en spoel hem onder koud water. Giet ook de pasta in de kom, samen met 6 el olijfolie en het sap van 2 limoenen. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met kruiden. Serveer de pastasalade bij de kippenboutjes. Werk eventueel af met een paar partjes limoen en/of guacamole.
1
Bestrijk 1,2 kg kippenboutjes (drumsticks) met paprika met wat olijfolie en braad ze op de barbecue (of 30 min. in een voorverwarmde oven op 180° C).
2
Kook ondertussen 250 g farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Neem 4 San Marzano-tomaten en 1 komkommer, verwijder de zaadjes uit beide groenten en snijd ze in blokjes. Doe ze in een grote kom. Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in reepjes. Snijd ook 1 rode ui en 1 rode peper (zonder de zaadjes) fijn. Doe de drie groenten in de grote kom en voeg nog 1 blik 150 g crispy maïs (uitgelekt) en 1 bosje gehakte koriander toe.
4
Laat de gekookte pasta uitlekken en spoel hem onder koud water. Giet ook de pasta in de kom, samen met 6 el olijfolie en het sap van 2 limoenen. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met kruiden. Serveer de pastasalade bij de kippenboutjes. Werk eventueel af met een paar partjes limoen en/of guacamole.