1
Bak de walnoten lichtjes goudbruin in een grote sauteerpan, zonder toevoeging van vetstof. Haal ze uit de pan en fruit de fijngehakte ui op een zacht vuurtje in dezelfde pan, met 2 el olijfolie. Voeg na 3 min beetje bij beetje de spinazie toe en fruit ze tot bijna al het vrijgekomen vocht verdampt is. Kruid met peper en heel lichtjes met zout.
2
Leg 4 broodsneetjes op een plank en smeer ze met behulp van een penseel lichtjes in met olie. Draai ze om en verdeel er de spinazie over. Bedek met de ontzwoerde sneetjes ham en dan met de sneetjes Oudendijk. Sluit de boterhammen en smeer de bovenste sneetjes lichtjes in met olie. Bak de croques op een zacht vuurtje aan de 2 kanten goudbruin in 2 grote braadpannen.
3
Snijd intussen de tomaten in schijfjes, snipper de lente-uitjes en hak de noten grof. Meng ze met 3 el olijfolie, de ciderazijn, peper en zout.
4
Serveer de salade met de hete croques.
1
Bak de walnoten lichtjes goudbruin in een grote sauteerpan, zonder toevoeging van vetstof. Haal ze uit de pan en fruit de fijngehakte ui op een zacht vuurtje in dezelfde pan, met 2 el olijfolie. Voeg na 3 min beetje bij beetje de spinazie toe en fruit ze tot bijna al het vrijgekomen vocht verdampt is. Kruid met peper en heel lichtjes met zout.
2
Leg 4 broodsneetjes op een plank en smeer ze met behulp van een penseel lichtjes in met olie. Draai ze om en verdeel er de spinazie over. Bedek met de ontzwoerde sneetjes ham en dan met de sneetjes Oudendijk. Sluit de boterhammen en smeer de bovenste sneetjes lichtjes in met olie. Bak de croques op een zacht vuurtje aan de 2 kanten goudbruin in 2 grote braadpannen.
3
Snijd intussen de tomaten in schijfjes, snipper de lente-uitjes en hak de noten grof. Meng ze met 3 el olijfolie, de ciderazijn, peper en zout.
4
Serveer de salade met de hete croques.