1
Doe de helft van de geklaarde boter in een braadpan (cocotte) en laat smelten. Fruit op een zacht vuurtje de fijngehakte ui, de helft van de ontpitte en fijngehakte peper, de geperste knoflookteentjes, de curry en de garam masala.
2
Halveer de stukjes vlees als ze te groot zijn. Doe de resterende geklaarde boter in een grote pan en braad het vlees kort op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Doe het vlees nu in de cocotte en blus de andere pan met de helft van het water. Voeg dat water (met de aanbaksels van het vlees) toe aan de cocotte en giet er vervolgens het resterende water en de verkruimelde bouillonblokjes bij. Breng aan de kook, dek af en laat anderhalf uur sudderen op een zacht vuurtje.
3
Schil de pastinaken, de knolselder en de aardappelen. Snijd de pastinaken in halve rondjes en de rest van de groenten in blokjes. Voeg toe aan de cocotte. Voeg ook de kokosmelk en de rozijnen toe. Breng opnieuw aan de kook en laat 20 min. pruttelen, zonder deksel. Kruid naar wens.
4
Serveer warm met koriander, de resterende rode peper (naar eigen smaak) en enkele partjes limoen.
1
Doe de helft van de geklaarde boter in een braadpan (cocotte) en laat smelten. Fruit op een zacht vuurtje de fijngehakte ui, de helft van de ontpitte en fijngehakte peper, de geperste knoflookteentjes, de curry en de garam masala.
2
Halveer de stukjes vlees als ze te groot zijn. Doe de resterende geklaarde boter in een grote pan en braad het vlees kort op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Doe het vlees nu in de cocotte en blus de andere pan met de helft van het water. Voeg dat water (met de aanbaksels van het vlees) toe aan de cocotte en giet er vervolgens het resterende water en de verkruimelde bouillonblokjes bij. Breng aan de kook, dek af en laat anderhalf uur sudderen op een zacht vuurtje.
3
Schil de pastinaken, de knolselder en de aardappelen. Snijd de pastinaken in halve rondjes en de rest van de groenten in blokjes. Voeg toe aan de cocotte. Voeg ook de kokosmelk en de rozijnen toe. Breng opnieuw aan de kook en laat 20 min. pruttelen, zonder deksel. Kruid naar wens.
4
Serveer warm met koriander, de resterende rode peper (naar eigen smaak) en enkele partjes limoen.