1
Meng 2 el olijfolie met 1 afgestreken el tacokruiden. Bestrijk er 4 runds- en varkensburgers mee en leg ze in een hete pan met antiaanbaklaag. Bak ze op een matig vuur.
2
Plet het vruchtvlees van 2 avocado's en meng er het sap van 1 limoen onder. Kruid naar wens.
3
Snijd 600 g pruimtomaten en 1 rode ui in ringen. Meng met 1 el sherryazijn, 3 el olijfolie, peper, zout en ½ bosje gehakte koriander.
4
Serveer de burgers met de avocado, het slaatje, 200 g tortillachips natuur en enkele partjes limoen.
1
Meng 2 el olijfolie met 1 afgestreken el tacokruiden. Bestrijk er 4 runds- en varkensburgers mee en leg ze in een hete pan met antiaanbaklaag. Bak ze op een matig vuur.
2
Plet het vruchtvlees van 2 avocado's en meng er het sap van 1 limoen onder. Kruid naar wens.
3
Snijd 600 g pruimtomaten en 1 rode ui in ringen. Meng met 1 el sherryazijn, 3 el olijfolie, peper, zout en ½ bosje gehakte koriander.
4
Serveer de burgers met de avocado, het slaatje, 200 g tortillachips natuur en enkele partjes limoen.