Bak de brochettes in een grote pan op een matig vuur in 2 el olijfolie. Draai ze regelmatig om.
2
Kook de rijst 10 min. in 1 l water. Giet de rijst af en spoel lang na met koud water.
3
Snipper de ui en de ontpitte paprika’s. Bak ze 5 min. in een sauteerpan met de resterende olijfolie. Voeg de koude, goed uitgelekte rijst toe en bak op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de gehakte koriander toe en haal de pan van het vuur.
4
Strooi er wat grofgehakte
1
Bak de brochettes in een grote pan op een matig vuur in 2 el olijfolie. Draai ze regelmatig om.
2
Kook de rijst 10 min. in 1 l water. Giet de rijst af en spoel lang na met koud water.
3
Snipper de ui en de ontpitte paprika’s. Bak ze 5 min. in een sauteerpan met de resterende olijfolie. Voeg de koude, goed uitgelekte rijst toe en bak op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de gehakte koriander toe en haal de pan van het vuur.
4
Strooi er wat grofgehakte
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 618/148 ; Vetten (g): 6,9 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,9 ; Koolhydraten (g): 12,6 ; Suikers (g): 1,3 ; Vezels (g): 1,2 ; Eiwitten (g): 7,9 ; Zout (g): 0,7 ; Energie (kcal per portie): 692 ; Nutri-score: A
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 618/148 ; Vetten (g): 6,9 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,9 ; Koolhydraten (g): 12,6 ; Suikers (g): 1,3 ; Vezels (g): 1,2 ; Eiwitten (g): 7,9 ; Zout (g): 0,7 ; Energie (kcal per portie): 692 ; Nutri-score: A