1
Rasp de komkommer met een grove rasp, bestrooi royaal met zout en laat in een vergiet staan.
2
Fruit de gesnipperde ui 2 min. in een braadpan (cocotte) met 4 el olijfolie. Voeg de gehalveerde tomaten en de komijn toe. Meng 2 min. en voeg dan de bulgur toe en wat peper en zout. Meng goed, zet onder water en breng aan de kook. Laat 8 min. koken met het deksel erop.
3
Bestrijk de brochettes met olijfolie en grill ze in een grillpan of op de barbecue.
4
Knijp zoveel mogelijk water uit de geraspte komkommer. Meng met 2 el citroensap, 2 el olijfolie, de yoghurt, het geperste knoflookteentje en de fijngehakte dille. Meng goed en breng op smaak met kruiden.
5
Serveer de brochettes met de bulgur, de tzatziki en enkele partjes citroen.
1
Rasp de komkommer met een grove rasp, bestrooi royaal met zout en laat in een vergiet staan.
2
Fruit de gesnipperde ui 2 min. in een braadpan (cocotte) met 4 el olijfolie. Voeg de gehalveerde tomaten en de komijn toe. Meng 2 min. en voeg dan de bulgur toe en wat peper en zout. Meng goed, zet onder water en breng aan de kook. Laat 8 min. koken met het deksel erop.
3
Bestrijk de brochettes met olijfolie en grill ze in een grillpan of op de barbecue.
4
Knijp zoveel mogelijk water uit de geraspte komkommer. Meng met 2 el citroensap, 2 el olijfolie, de yoghurt, het geperste knoflookteentje en de fijngehakte dille. Meng goed en breng op smaak met kruiden.
5
Serveer de brochettes met de bulgur, de tzatziki en enkele partjes citroen.