⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKefta met kruiden en ei
Delhaize logo
  • Kefta met kruiden en ei

Kefta met kruiden en ei

Kefta met kruiden en ei
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl kaneel
  • 1 el komijn
  • 4 el korianderpoeder
  • 2 blikjes gepelde tomaten in blokjes
  • 700 g lamsgehakt zonder kruiden
  • enkele draaien van de ‘Chili Explosion’
  • 1 gehakte bussel verse koriander
  • 1 ei
  • 125 g kerstomaten
  • 4 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl kaneel
  • 1 el komijn
  • 4 el korianderpoeder
  • 2 blikjes gepelde tomaten in blokjes
  • 700 g lamsgehakt zonder kruiden
  • enkele draaien van de ‘Chili Explosion’
  • 1 gehakte bussel verse koriander
  • 1 ei
  • 125 g kerstomaten

Begin met koken

: 20 min. + 20 min. kooktijd
1
Fruit de gehakte uien en de geperste knoflook in een kookpot met olijfolie. Bestrooi met kaneel, komijn en korianderpoeder. Zet het deksel op de pan en laat 5 min. slinken op een zacht vuurtje. Voeg de gepelde tomaten in blokjes toe, zout en peper. Laat 10 min. pruttelen.
2
Meng het lamsgehakt zonder kruiden met kaneel, komijn, korianderpoeder, enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-molen en de gehakte verse koriander. Kruid met zout en peper.
3
Vorm kleine balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg het ei toe, meng 1 min. en dien meteen op, afgewerkt met de gehalveerde kerstomaten en de rest van de koriander.
1
Fruit de gehakte uien en de geperste knoflook in een kookpot met olijfolie. Bestrooi met kaneel, komijn en korianderpoeder. Zet het deksel op de pan en laat 5 min. slinken op een zacht vuurtje. Voeg de gepelde tomaten in blokjes toe, zout en peper. Laat 10 min. pruttelen.
2
Meng het lamsgehakt zonder kruiden met kaneel, komijn, korianderpoeder, enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-molen en de gehakte verse koriander. Kruid met zout en peper.
3
Vorm kleine balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg het ei toe, meng 1 min. en dien meteen op, afgewerkt met de gehalveerde kerstomaten en de rest van de koriander.
Nutritionele informatie
Energie: 640 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Orientaals
Gluten vrij
Lunch,Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

koriander graan
4 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Kaneel | Gemalen | Bio
Delhaize Kruiden | Kaneel | Gemalen | Bio
42 gr
Bio
    1
    89
    Kruiden | Komijn | Gemalen
    Delhaize Kruiden | Komijn | Gemalen
    38 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    75
    Tomaten | Gepeld | Bio
    Delhaize Tomaten | Gepeld | Bio
    400 gr
    Bio
      0
      95
      schenkel | Lam | Celtic
      Delhaize schenkel | Lam | Celtic
      2 × +/- 550 gr
      +/-€
      10
      44
      Kruiden | Chili Con Carne
      Delhaize Kruiden | Chili Con Carne
      53 gr
      1
      59
      Kerstomaten | Rood
      Delhaize Kerstomaten | Rood
      250 gr
      3 voor €5
      1
      99

      Reeds in je keuken

      Gesneden ajuinen
      Delhaize Gesneden ajuinen
      600 gr
      • frozen.external.af58c8a6.svg
      1
      45
      Look | Netje | Bio
      Delhaize Look | Netje | Bio
      100 gr
      Bio
        1
        29
        Olijfolie | Culinaire
        Delhaize Olijfolie | Culinaire
        50 cl
        5
        25
        Eieren | Bruine | Medium
        Delhaize Eieren | Bruine | Medium
        4 st
        1
        69
        Totaal:
        +/-€29,05