1
Fruit de gehakte uien en de geperste knoflook in een kookpot met olijfolie. Bestrooi met kaneel, komijn en korianderpoeder. Zet het deksel op de pan en laat 5 min. slinken op een zacht vuurtje. Voeg de gepelde tomaten in blokjes toe, zout en peper. Laat 10 min. pruttelen.
2
Meng het lamsgehakt zonder kruiden met kaneel, komijn, korianderpoeder, enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-molen en de gehakte verse koriander. Kruid met zout en peper.
3
Vorm kleine balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg het ei toe, meng 1 min. en dien meteen op, afgewerkt met de gehalveerde kerstomaten en de rest van de koriander.
1
Fruit de gehakte uien en de geperste knoflook in een kookpot met olijfolie. Bestrooi met kaneel, komijn en korianderpoeder. Zet het deksel op de pan en laat 5 min. slinken op een zacht vuurtje. Voeg de gepelde tomaten in blokjes toe, zout en peper. Laat 10 min. pruttelen.
2
Meng het lamsgehakt zonder kruiden met kaneel, komijn, korianderpoeder, enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-molen en de gehakte verse koriander. Kruid met zout en peper.
3
Vorm kleine balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg het ei toe, meng 1 min. en dien meteen op, afgewerkt met de gehalveerde kerstomaten en de rest van de koriander.