1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Leg bakpapier op de ovenplaat, leg er de sneetjes ham op en laat ongeveer 8 min. bakken tot ze knapperig zijn.
3
Klop de eieren los met de room, kruid met peper en een beetje zout.
5
Smeer een ronde diepe taartvorm lichtjes in met olie. Leg 4 sneetjes ham op de bodem, dan de helft van de rucola en vervolgens kaasschilfers. Giet er een beetje eimengsel op, leg er dan de resterende ham en rucola op. Voeg de resterende eieren toe en bedek met schilfers kaas.
6
Bak 25 tot 30 min. in de oven.
7
Dien warm of koud op, als voorgerecht of als hoofdgerecht met een salade.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Leg bakpapier op de ovenplaat, leg er de sneetjes ham op en laat ongeveer 8 min. bakken tot ze knapperig zijn.
3
Klop de eieren los met de room, kruid met peper en een beetje zout.
5
Smeer een ronde diepe taartvorm lichtjes in met olie. Leg 4 sneetjes ham op de bodem, dan de helft van de rucola en vervolgens kaasschilfers. Giet er een beetje eimengsel op, leg er dan de resterende ham en rucola op. Voeg de resterende eieren toe en bedek met schilfers kaas.
6
Bak 25 tot 30 min. in de oven.
7
Dien warm of koud op, als voorgerecht of als hoofdgerecht met een salade.