Snij de tomaten in grote blokjes en pureer ze met de mixer (of in de blender) tot een gladde coulis. Filter door een zeef met fijne raster en druk er goed op met een lepel om velletjes en zaadjes te verwijderen.
2
Voeg de olijvenringetjes toe, het basilicum, de parmezaan, de olijfolie en de balsamicoazijn. Mix opnieuw tot een glad mengsel, breng op smaak met peper en zout.
3
Serveer heel koel met ijsblokjes en grissini. Werk af met basilicum.
1
Snij de tomaten in grote blokjes en pureer ze met de mixer (of in de blender) tot een gladde coulis. Filter door een zeef met fijne raster en druk er goed op met een lepel om velletjes en zaadjes te verwijderen.
2
Voeg de olijvenringetjes toe, het basilicum, de parmezaan, de olijfolie en de balsamicoazijn. Mix opnieuw tot een glad mengsel, breng op smaak met peper en zout.
3
Serveer heel koel met ijsblokjes en grissini. Werk af met basilicum.