1
Meng in een schaal 5 el olijfolie met de kruidenmix voor taco’s. Wentel de dunne lenden in deze marinade zodat ze aan alle zijden bedekt zijn, dek af en laat ze rusten op kamertemperatuur.
2
Snijd de vooraf ontdooide groenten in kleine blokjes en doe ze in een kom. Voeg de rest van de olijfolie toe, de azijn, de gesnipperde rode ui en de koriander. Meng en breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm de grill of de barbecue voor. Leg er de dunne lenden op en laat ze naar eigen smaak grillen. Dien meteen op met de salsa. Serveer met nachochips en een salade.
1
Meng in een schaal 5 el olijfolie met de kruidenmix voor taco’s. Wentel de dunne lenden in deze marinade zodat ze aan alle zijden bedekt zijn, dek af en laat ze rusten op kamertemperatuur.
2
Snijd de vooraf ontdooide groenten in kleine blokjes en doe ze in een kom. Voeg de rest van de olijfolie toe, de azijn, de gesnipperde rode ui en de koriander. Meng en breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm de grill of de barbecue voor. Leg er de dunne lenden op en laat ze naar eigen smaak grillen. Dien meteen op met de salsa. Serveer met nachochips en een salade.