1
Fruit de gesnipperde uien 5 min. op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de helft van de olijfolie. Houd apart in een kom. Schep de butternutblokjes in dezelfde braadpan, bak ze 5 min. en houd apart. Verwarm de oven voor op 250 °C.
2
Snijd de gorgonzola in blokjes. Open de burrata en vang de room op in een kom. Hak de helft van de rozemarijn met een mes.
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er het pinsadeeg op. Verdeel er de burrata in toefjes over, bestrooi met gorgonzolablokjes en butternutblokjes. Werk af met rode uien, besprenkel met 1 el olijfolie, bestrooi met rozemarijn en besprenkel met de honing. Kruid met peper, met zout en schuif 5 min. (niet langer!) in de oven.
4
Dien warm op en geef er bijvoorbeeld een slaatje bij.
1
Fruit de gesnipperde uien 5 min. op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de helft van de olijfolie. Houd apart in een kom. Schep de butternutblokjes in dezelfde braadpan, bak ze 5 min. en houd apart. Verwarm de oven voor op 250 °C.
2
Snijd de gorgonzola in blokjes. Open de burrata en vang de room op in een kom. Hak de helft van de rozemarijn met een mes.
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er het pinsadeeg op. Verdeel er de burrata in toefjes over, bestrooi met gorgonzolablokjes en butternutblokjes. Werk af met rode uien, besprenkel met 1 el olijfolie, bestrooi met rozemarijn en besprenkel met de honing. Kruid met peper, met zout en schuif 5 min. (niet langer!) in de oven.
4
Dien warm op en geef er bijvoorbeeld een slaatje bij.