⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenHerfstpizza met butternut en burrata
Delhaize logo
  • Herfstpizza met butternut en burrata
    C

Herfstpizza met butternut en burrata

Herfstpizza met butternut en burrataC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
  • 150 g butternutblokjes
  • 50 g gorgonzola
  • 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 Pinsa classica (van 230 g)
  • 2 kl honing
  • peper
  • zout
  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
  • 150 g butternutblokjes
  • 50 g gorgonzola
  • 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 Pinsa classica (van 230 g)
  • 2 kl honing
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 10 min. + 5 min. kooktijd
1
Fruit de gesnipperde uien 5 min. op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de helft van de olijfolie. Houd apart in een kom. Schep de butternutblokjes in dezelfde braadpan, bak ze 5 min. en houd apart. Verwarm de oven voor op 250 °C.
2
Snijd de gorgonzola in blokjes. Open de burrata en vang de room op in een kom. Hak de helft van de rozemarijn met een mes.
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er het pinsadeeg op. Verdeel er de burrata in toefjes over, bestrooi met gorgonzolablokjes en butternutblokjes. Werk af met rode uien, besprenkel met 1 el olijfolie, bestrooi met rozemarijn en besprenkel met de honing. Kruid met peper, met zout en schuif 5 min. (niet langer!) in de oven.
4
Dien warm op en geef er bijvoorbeeld een slaatje bij.
1
Fruit de gesnipperde uien 5 min. op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de helft van de olijfolie. Houd apart in een kom. Schep de butternutblokjes in dezelfde braadpan, bak ze 5 min. en houd apart. Verwarm de oven voor op 250 °C.
2
Snijd de gorgonzola in blokjes. Open de burrata en vang de room op in een kom. Hak de helft van de rozemarijn met een mes.
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er het pinsadeeg op. Verdeel er de burrata in toefjes over, bestrooi met gorgonzolablokjes en butternutblokjes. Werk af met rode uien, besprenkel met 1 el olijfolie, bestrooi met rozemarijn en besprenkel met de honing. Kruid met peper, met zout en schuif 5 min. (niet langer!) in de oven.
4
Dien warm op en geef er bijvoorbeeld een slaatje bij.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 210 kcal - Vetten: 11.5 g - Koolhydraten: 17.6 g - Vezels: 2.4 g - Eiwitten: 6.5 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 210 kcal - Vetten: 11.5 g - Koolhydraten: 17.6 g - Vezels: 2.4 g - Eiwitten: 6.5 g
Vegetarisch
Herfst
Hoofdgerecht