1
Breng de passata, 2 l water en de verkruimelde bouillonblokjes in een grote kookpot aan de kook. Voeg de gehakte uien toe, samen met de wortelen en de aardappelen in stukken. Laat 10 min. sudderen.
2
Meng intussen het gehakt met het paneermeel, knoflookpoeder naar eigen smaak, het tomatenconcentraat en de oregano. Rol kleine balletjes, bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin in een braadpan met de olijfolie en laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Breek de spaghetti in stukken en voeg ze toe in de kookpot, samen met de erwtjes, de gespoelde en uitgelekte rode bonen, de sperziebonen in stukken en de balletjes. Breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. pruttelen.
4
Breng verder op smaak en dien heel warm op, in grote kommen.
1
Breng de passata, 2 l water en de verkruimelde bouillonblokjes in een grote kookpot aan de kook. Voeg de gehakte uien toe, samen met de wortelen en de aardappelen in stukken. Laat 10 min. sudderen.
2
Meng intussen het gehakt met het paneermeel, knoflookpoeder naar eigen smaak, het tomatenconcentraat en de oregano. Rol kleine balletjes, bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin in een braadpan met de olijfolie en laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Breek de spaghetti in stukken en voeg ze toe in de kookpot, samen met de erwtjes, de gespoelde en uitgelekte rode bonen, de sperziebonen in stukken en de balletjes. Breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. pruttelen.
4
Breng verder op smaak en dien heel warm op, in grote kommen.