1
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan. Fruit hierin enkele minuten de in ringen gesneden uien. Doe er naar eigen smaak wat kaneel, paprika en cayennepeper bij. Bestrooi met zout. Meng.
2
Yoghurtsaus: meng in een kom de yoghurt, een mespuntje cayennepeper, een snuifje zout en peper.Voeg de munt toe. Zet in de koelkast.
3
Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan.
4
Smeer met een penseel de gehakte steaks in met de rest van de olijfolie. Laat ze 2 minuten aan elke zijde grillen. Bestrooi ze met peper en zout.
5
Laat de middendoor gesneden broodjes 2 minuten grillen.
6
Beleg het onderste deel van de broodjes met sla. Leg daarop de hamburger, de schijfjes tomaat en de blaadjes bladpeterselie. Eindig met de bovenste helft van de broodjes.
7
Dien op met de yoghurtsaus met munt.
1
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan. Fruit hierin enkele minuten de in ringen gesneden uien. Doe er naar eigen smaak wat kaneel, paprika en cayennepeper bij. Bestrooi met zout. Meng.
2
Yoghurtsaus: meng in een kom de yoghurt, een mespuntje cayennepeper, een snuifje zout en peper.Voeg de munt toe. Zet in de koelkast.
3
Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan.
4
Smeer met een penseel de gehakte steaks in met de rest van de olijfolie. Laat ze 2 minuten aan elke zijde grillen. Bestrooi ze met peper en zout.
5
Laat de middendoor gesneden broodjes 2 minuten grillen.
6
Beleg het onderste deel van de broodjes met sla. Leg daarop de hamburger, de schijfjes tomaat en de blaadjes bladpeterselie. Eindig met de bovenste helft van de broodjes.
7
Dien op met de yoghurtsaus met munt.