Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in dunne plakjes. Snijd ook de courgettes, aubergines en tomaten in plakjes. Schik ze bijna rechtop in een ondiepe ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, peper, zout en bestrooi met rozemarijn. Snijd de look in fijne schijfjes en voeg toe.
2
Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 45 minuten in de oven. Verwijder de folie en laat nog eens 15 minuten bakken.
3
Serveer als bijgerecht bij gegrild vlees.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in dunne plakjes. Snijd ook de courgettes, aubergines en tomaten in plakjes. Schik ze bijna rechtop in een ondiepe ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, peper, zout en bestrooi met rozemarijn. Snijd de look in fijne schijfjes en voeg toe.
2
Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 45 minuten in de oven. Verwijder de folie en laat nog eens 15 minuten bakken.