1
Snijd het stokbrood in stukken.
2
Breng de room, melk, eieren en suiker samen in een kom en klop alle ingrediënten goed los.
3
Smelt de boter in een koekenpan.
4
Wentel de stukken brood door het eimengsel en laat ze wat weken.
5
Bak de beide kanten van het brood goudbruin in de boter.
6
Roer enkele limoenzestes doorheen de zure room.
7
Bestrooi het gebakken brood met poedersuiker en serveer met de vruchtenmousse en de zure room. Werk de dessertborden af met de resterende zestes.
1
Snijd het stokbrood in stukken.
2
Breng de room, melk, eieren en suiker samen in een kom en klop alle ingrediënten goed los.
3
Smelt de boter in een koekenpan.
4
Wentel de stukken brood door het eimengsel en laat ze wat weken.
5
Bak de beide kanten van het brood goudbruin in de boter.
6
Roer enkele limoenzestes doorheen de zure room.
7
Bestrooi het gebakken brood met poedersuiker en serveer met de vruchtenmousse en de zure room. Werk de dessertborden af met de resterende zestes.