1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Bekleed een springvorm met bakpapier en bestrijk de rand met boter.
3
Verkruimel de koekjes (steek ze in een diepvrieszakje en klop er met een pollepel op of maal ze in de hakmolen).
4
Voeg de gesmolten boter toe en meng.
5
Schep in de vorm en druk goed aan om een stevige taartbodem te bekomen.
7
Rasp de schil van de limoenen en pers ze uit.
8
Doe de fijngeraspte schil en het sap in een kom en voeg de eieren, de suiker en de ricottakaas toe.
9
Roer glad met een klopper.
10
Giet in de vorm en bak 1 u in de oven.
11
Laat volledig afkoelen en vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.
12
Snijd het mangovlees in blokjes en schep in de mixerbeker.
13
Doe het vruchtvlees van de passievruchten in een zeef boven de beker en roer zodat het maximum aan sap vrijkomt.
14
Voeg de suikersiroop toe en mix tot coulis. Bewaar in de koelkast. Haal de cheesecake uit de vorm en serveer koud met de exotische coulis.
1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Bekleed een springvorm met bakpapier en bestrijk de rand met boter.
3
Verkruimel de koekjes (steek ze in een diepvrieszakje en klop er met een pollepel op of maal ze in de hakmolen).
4
Voeg de gesmolten boter toe en meng.
5
Schep in de vorm en druk goed aan om een stevige taartbodem te bekomen.
7
Rasp de schil van de limoenen en pers ze uit.
8
Doe de fijngeraspte schil en het sap in een kom en voeg de eieren, de suiker en de ricottakaas toe.
9
Roer glad met een klopper.
10
Giet in de vorm en bak 1 u in de oven.
11
Laat volledig afkoelen en vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.
12
Snijd het mangovlees in blokjes en schep in de mixerbeker.
13
Doe het vruchtvlees van de passievruchten in een zeef boven de beker en roer zodat het maximum aan sap vrijkomt.
14
Voeg de suikersiroop toe en mix tot coulis. Bewaar in de koelkast. Haal de cheesecake uit de vorm en serveer koud met de exotische coulis.