Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenGevulde tomaten en paprika's
Delhaize logo
  • Gevulde tomaten en paprika's
    A

Gevulde tomaten en paprika's

Gevulde tomaten en paprika'sA
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 paprika's
  • 400 g vegetarisch gehakt
  • 4 tomaten
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook (voor het gehakt)
  • 1 teentje knoflook (voor de saus)
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 el paneermeel
  • 1 kl Provençaalse kruiden
  • 1 ei
  • 400 g tomatenvlees in blik
  • 1/2 ui
  • 1 el boter
  • 2 paprika's
  • 400 g vegetarisch gehakt
  • 4 tomaten
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook (voor het gehakt)
  • 1 teentje knoflook (voor de saus)
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 el paneermeel
  • 1 kl Provençaalse kruiden
  • 1 ei
  • 400 g tomatenvlees in blik
  • 1/2 ui
  • 1 el boter

Begin met koken

: 30 min. + 45 min. oven
1
Fruit de sjalot en de fijngehakte look in de olijfolie en laat afkoelen.
2
Meng het gehakt, het paneermeel, het ei en de Provençaalse kruiden.
3
Snijd het bovenste deel van de tomaten en haal het vlees eruit. Zout en peper. Vul de tomaten met het gemengde gehakt. Doe hetzelfde met de paprika’s.
4
Schik de paprika’s en de tomaten in een ovenschotel en laat ze bakken op 180°C (de tomaten zo’n 25 min., de paprika’s ongeveer 45 min.).
5
Hak de ui en de look fijn. Fruit ze in wat boter en voeg er het tomatenvlees bij. Laat zo’n twintig minuten sudderen. Kruid naar smaak.
6
Serveer de groenten met de warme tomatensaus.
7
Servez les légumes avec la sauce tomate chaude.
1
Fruit de sjalot en de fijngehakte look in de olijfolie en laat afkoelen.
2
Meng het gehakt, het paneermeel, het ei en de Provençaalse kruiden.
3
Snijd het bovenste deel van de tomaten en haal het vlees eruit. Zout en peper. Vul de tomaten met het gemengde gehakt. Doe hetzelfde met de paprika’s.
4
Schik de paprika’s en de tomaten in een ovenschotel en laat ze bakken op 180°C (de tomaten zo’n 25 min., de paprika’s ongeveer 45 min.).
5
Hak de ui en de look fijn. Fruit ze in wat boter en voeg er het tomatenvlees bij. Laat zo’n twintig minuten sudderen. Kruid naar smaak.
6
Serveer de groenten met de warme tomatensaus.
7
Servez les légumes avec la sauce tomate chaude.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 311; energie (kCal): 74; vetten (g): 3,4; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 5,1; suikers (g): 3,4; vezels (g): 2,5; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 341,58
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 311; energie (kCal): 74; vetten (g): 3,4; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 5,1; suikers (g): 3,4; vezels (g): 2,5; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 341,58
Vegetarisch
Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Paprika | Variabele kleuren | Bio
Delhaize Paprika | Variabele kleuren | Bio
330 gr
Bio
    2
    99
    Sensational burger | Vegan
    Garden Gourmet Sensational burger | Vegan
    2 × 226 gr
    4
    55
    Trostomaten | Bio
    Delhaize Trostomaten | Bio
    2 × 500 gr
    Bio
      3
      49
      Sjalot | Ui | Netje
      Delhaize Sjalot | Ui | Netje
      500 gr
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      99
      Look | Netje | Bio
      Delhaize Look | Netje | Bio
      100 gr
      Bio
        1
        29
        Paneermeel | Glutenvrij
        Schär Paneermeel | Glutenvrij
        300 gr
        2de tegen -50%
        3
        85
        Kruiden | Fijne kruiden
        Santa Maria Kruiden | Fijne kruiden
        13 gr
        -10% voor 3
        3
        09
        Eieren | Bruine | Medium
        Delhaize Eieren | Bruine | Medium
        4 st
        1
        69
        Tomaten | Gepeld | Bio
        Delhaize Tomaten | Gepeld | Bio
        400 gr
        Bio
          0
          95
          Witte uien | Netje
          Delhaize Witte uien | Netje
          400 gr
          1
          69
          Melkerijboter
          Delhaize Melkerijboter
          250 gr
          • little-lione.external.82792960.svg
          2
          25

          Reeds in je keuken

          Olijfolie | Culinaire
          Delhaize Olijfolie | Culinaire
          50 cl
          5
          25
          Totaal:
          €34,87