1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Doe de olie, de passata en de gepelde tomatenblokjes in een stoofpot.
3
Kruid met peper en zout.
4
Breng aan de kook en laat heel zacht sudderen.
5
Snijd ondertussen de vis in kleine blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen of van de mixer.
6
Voeg de fijngesnipperde ui toe, het in de melk geweekte en uitgeknepen brood, het ei, de peterselie, peper en zout.
7
Hak of mix tot een homogeen mengsel.
8
Breng op smaak met peper en zout.
9
Maak van het vismengsel balletjes en leg ze gaandeweg op de met bakpapier beklede ovenplaat.
10
Bak ze 10 min in de oven.
11
Doe de balletjes bij in de saus.
12
Laat nog 2 min sudderen en breng op smaak.
13
Serveer meteen met kleine pasta.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Doe de olie, de passata en de gepelde tomatenblokjes in een stoofpot.
3
Kruid met peper en zout.
4
Breng aan de kook en laat heel zacht sudderen.
5
Snijd ondertussen de vis in kleine blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen of van de mixer.
6
Voeg de fijngesnipperde ui toe, het in de melk geweekte en uitgeknepen brood, het ei, de peterselie, peper en zout.
7
Hak of mix tot een homogeen mengsel.
8
Breng op smaak met peper en zout.
9
Maak van het vismengsel balletjes en leg ze gaandeweg op de met bakpapier beklede ovenplaat.
10
Bak ze 10 min in de oven.
11
Doe de balletjes bij in de saus.
12
Laat nog 2 min sudderen en breng op smaak.
13
Serveer meteen met kleine pasta.