1
Verhit de olie en bak de schenkels aan. Haal even uit de pan. Snipper de uien en het knoflook en stoof even aan in de olie. Leg de schenkels opnieuw in de pan en voeg de gember, koriander, komijn en geelwortel toe. Laat nog even aanstoven.
2
Voeg de yoghurt toe, samen met de ontpitte en in blokjes gesneden tomaten, 2 kl zout, kruidnagel, nootmuskaat, kaneel, cayennepeper en zwarte peper.
3
Zet ongeveer 2 u in de oven op 150°C (al naargelang de grootte) of tot de schenkels bijna gaar zijn. Voeg dan de rozijnen toe. Laat ze nog even mee sudderen. Serveer met de gekookte basmatirijst.
1
Verhit de olie en bak de schenkels aan. Haal even uit de pan. Snipper de uien en het knoflook en stoof even aan in de olie. Leg de schenkels opnieuw in de pan en voeg de gember, koriander, komijn en geelwortel toe. Laat nog even aanstoven.
2
Voeg de yoghurt toe, samen met de ontpitte en in blokjes gesneden tomaten, 2 kl zout, kruidnagel, nootmuskaat, kaneel, cayennepeper en zwarte peper.
3
Zet ongeveer 2 u in de oven op 150°C (al naargelang de grootte) of tot de schenkels bijna gaar zijn. Voeg dan de rozijnen toe. Laat ze nog even mee sudderen. Serveer met de gekookte basmatirijst.