Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenMaaltijdsoep van de visser
Delhaize logo
  • Maaltijdsoep van de visser

Maaltijdsoep van de visser

Maaltijdsoep van de visser
Gemiddeld
30-60 min.
1/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 330 g aardappelen
  • 15 cl droge witte wijn
  • 150 g gepelde roze garnalen
  • 1 klein teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 dopje saffraanpoeder
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 300 g visfilets (roodbaars, pangasius, enz)
  • 330 g aardappelen
  • 15 cl droge witte wijn
  • 150 g gepelde roze garnalen
  • 1 klein teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 dopje saffraanpoeder
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 300 g visfilets (roodbaars, pangasius, enz)

Begin met koken

1
Fruit de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. het geperste knoflookteentje toe en de fijngesneden venkel (bewaar het groene loof). Meng 2 min., voeg dan de in kleine blokjes gesneden aardappelen toe, evenals de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. Meng 1 min., doe er de witte wijn bij, 50 cl water, het verkruimelde bouillonblokje en het saffraanpoeder. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur met het deksel op de pot.
3
Voeg de in blokjes gesneden vis toe en laat nog 3 min. zacht koken. Doe er dan de garnalen bij, meng en neem van het vuur.
4
Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met het geciseleerde venkelloof.
1
Fruit de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. het geperste knoflookteentje toe en de fijngesneden venkel (bewaar het groene loof). Meng 2 min., voeg dan de in kleine blokjes gesneden aardappelen toe, evenals de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. Meng 1 min., doe er de witte wijn bij, 50 cl water, het verkruimelde bouillonblokje en het saffraanpoeder. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur met het deksel op de pot.
3
Voeg de in blokjes gesneden vis toe en laat nog 3 min. zacht koken. Doe er dan de garnalen bij, meng en neem van het vuur.
4
Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met het geciseleerde venkelloof.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Overig
Herfst,Winter
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Bloemige Aardappelen | Primeur
2 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

France - Frankrijk Schlumberger Gewurztraminer Vendanges Tardives 14 Wit
37,5 cl

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Verse look
140 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Tomaten | Kumato
400 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Witte uien | Netje
400 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Roze garnalen
Delhaize Roze garnalen
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
19
Kruiden | Saffraan | Poeder
Santa Maria Kruiden | Saffraan | Poeder
0,5 gr
-10% voor 3
8
99
Venkel
Delhaize Venkel
500 gr
1
79
Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
3+1 gratis
2
99
Kabeljauwstaartfilet
Delhaize Kabeljauwstaartfilet
2 × +/- 275 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
6
46

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
+/-€30,88