1
Open een roestvrijstalen stoommand in een sauteerpan met een bodem water. Bekleed de bodem van de mand met een rond stuk bakpapier, waarin je eerst kleine gaatjes prikt. Leg er de kipfilets in en bedek elke filet met 1 takje rozemarijn, 2 takjes tijm en 2 takjes dragon. Breng aan de kook, verlaag het vuur een beetje, zet het deksel op de pan en kook 15 min.
2
Fruit intussen de gehakte sjalotten op een zacht vuurtje, in een steelpan met de olie. Giet er na 2 min. de gevogeltefond bij en laat voor de helft inkoken op een vrij hoog vuur. Voeg de verse kaas toe en de groene pepertrosjes (spoel ze eerst onder koud water). Breng verder op smaak en laat heel zachtjes pruttelen.
3
Verwijder de kruiden uit de stoommand zodra de kipfilets gaar zijn, kruid deze met zout en dresseer ze op de borden. Overgiet met saus en werk af met dragontakjes. Geef er basmatirijst en gestoomde groenten bij.
1
Open een roestvrijstalen stoommand in een sauteerpan met een bodem water. Bekleed de bodem van de mand met een rond stuk bakpapier, waarin je eerst kleine gaatjes prikt. Leg er de kipfilets in en bedek elke filet met 1 takje rozemarijn, 2 takjes tijm en 2 takjes dragon. Breng aan de kook, verlaag het vuur een beetje, zet het deksel op de pan en kook 15 min.
2
Fruit intussen de gehakte sjalotten op een zacht vuurtje, in een steelpan met de olie. Giet er na 2 min. de gevogeltefond bij en laat voor de helft inkoken op een vrij hoog vuur. Voeg de verse kaas toe en de groene pepertrosjes (spoel ze eerst onder koud water). Breng verder op smaak en laat heel zachtjes pruttelen.
3
Verwijder de kruiden uit de stoommand zodra de kipfilets gaar zijn, kruid deze met zout en dresseer ze op de borden. Overgiet met saus en werk af met dragontakjes. Geef er basmatirijst en gestoomde groenten bij.