1
Fruit de ongepelde garnalen op een hoog vuur, in een steelpan met 2 el warme olie, tot ze mooi kleuren. Overgiet ze met water tot ze net bedekt zijn en voeg de ui in grote stukken toe, de wortel in dikke schijfjes, de tijm, de peterselie en het tomatenconcentraat. Breng aan de kook en laat 30 min. zonder deksel pruttelen. Mix fijn, giet door een puntzeef en druk er zoveel mogelijk sap uit. Giet het sap in een sauteerpan, voeg het citroensap toe en laat op een vrij hoog vuur voor de helft inkoken.
2
Fruit de gesnipperde lente-uitjes 2 min., in een grote braadpan met 2 el olijfolie.
3
Kook de linguine 6 min. (en niet zoals de instructies op de verpakking). Giet ze af en voeg 1 pollepel kookwater toe aan de bisquesaus. Breng verder op smaak en voeg de linguine toe. Fruit ze al mengend gedurende 2 min.
4
Schep de erwtjes en de grijze garnalen in de braadpan met de uien. Fruit 1 min. op een vrij hoog vuur, om alles op te warmen. Dresseer de pasta op de borden en verdeel er deze garnituur over. Werk af met peterselie en serveer.
1
Fruit de ongepelde garnalen op een hoog vuur, in een steelpan met 2 el warme olie, tot ze mooi kleuren. Overgiet ze met water tot ze net bedekt zijn en voeg de ui in grote stukken toe, de wortel in dikke schijfjes, de tijm, de peterselie en het tomatenconcentraat. Breng aan de kook en laat 30 min. zonder deksel pruttelen. Mix fijn, giet door een puntzeef en druk er zoveel mogelijk sap uit. Giet het sap in een sauteerpan, voeg het citroensap toe en laat op een vrij hoog vuur voor de helft inkoken.
2
Fruit de gesnipperde lente-uitjes 2 min., in een grote braadpan met 2 el olijfolie.
3
Kook de linguine 6 min. (en niet zoals de instructies op de verpakking). Giet ze af en voeg 1 pollepel kookwater toe aan de bisquesaus. Breng verder op smaak en voeg de linguine toe. Fruit ze al mengend gedurende 2 min.
4
Schep de erwtjes en de grijze garnalen in de braadpan met de uien. Fruit 1 min. op een vrij hoog vuur, om alles op te warmen. Dresseer de pasta op de borden en verdeel er deze garnituur over. Werk af met peterselie en serveer.