1
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de eieren met peper en zout. Verkruimel het brood kort in de hakmolen en voeg er de zaadjes aan toe. Snijd de skreifilets in stukken van 3 cm en kruid ze met peper. Haal de visstukken door de bloem, tik er het overschot aan bloem af, dompel ze in de eieren en haal ze ten slotte door het zelfgemaakte paneermeel. Bedek de ovenplaat met bakpapier en schik er de fishsticks op. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze 10 min. goudbruin in de oven.
2
Maak intussen de tartaarsaus: hak de lente-uitjes (het wit + de helft van het groen), samen met de peterselieblaadjes, de augurken en de kappertjes fijn. Doe ze in een grote kom met de yoghurt en kleine blokjes appel. Kruid met peper, met zout en meng.
3
Serveer de fishsticks met de tartaarsaus en citroenpartjes. Geef er puree bij en een slaatje van jonge spinazieblaadjes met radijzen.
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de eieren met peper en zout. Verkruimel het brood kort in de hakmolen en voeg er de zaadjes aan toe. Snijd de skreifilets in stukken van 3 cm en kruid ze met peper. Haal de visstukken door de bloem, tik er het overschot aan bloem af, dompel ze in de eieren en haal ze ten slotte door het zelfgemaakte paneermeel. Bedek de ovenplaat met bakpapier en schik er de fishsticks op. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze 10 min. goudbruin in de oven.
2
Maak intussen de tartaarsaus: hak de lente-uitjes (het wit + de helft van het groen), samen met de peterselieblaadjes, de augurken en de kappertjes fijn. Doe ze in een grote kom met de yoghurt en kleine blokjes appel. Kruid met peper, met zout en meng.
3
Serveer de fishsticks met de tartaarsaus en citroenpartjes. Geef er puree bij en een slaatje van jonge spinazieblaadjes met radijzen.