1
Maak de pickles: meng de azijn, het zout, de suiker en giet er het water bij. Snijd de groenten met de mandoline in ultrafijne plakjes. Laat ze 20 à 30 min. in het pekelnat weken.
2
Verwarm de oven intussen voor op 160°C. Kruid de kipfilets met peper en zout. Klop het ei los met peper en zout. Rol de kipfilets eerst door de bloem, haal ze door het ei, rol ze in de panko en bak ze kort goudbruin aan de 2 kanten, in een braadpan met de hete olijfolie. Laat nog 15 min. in de oven bakken.
3
Beleg de helft van de broodsneetjes met de uitgelekte groenten, de kip in plakjes, de mayonaise en de barbecuesaus. Sluit de boterhammen en tast toe.
1
Maak de pickles: meng de azijn, het zout, de suiker en giet er het water bij. Snijd de groenten met de mandoline in ultrafijne plakjes. Laat ze 20 à 30 min. in het pekelnat weken.
2
Verwarm de oven intussen voor op 160°C. Kruid de kipfilets met peper en zout. Klop het ei los met peper en zout. Rol de kipfilets eerst door de bloem, haal ze door het ei, rol ze in de panko en bak ze kort goudbruin aan de 2 kanten, in een braadpan met de hete olijfolie. Laat nog 15 min. in de oven bakken.
3
Beleg de helft van de broodsneetjes met de uitgelekte groenten, de kip in plakjes, de mayonaise en de barbecuesaus. Sluit de boterhammen en tast toe.