1
Breek het uiteinde van 1 bussel witte asperges af (500 g) en schil ze. Klop 2 eieren los met peper en zout. Wentel de asperges eerst in 50 g bloem, vervolgens in de eieren en ten slotte in 100 g paneermeel.
2
Verwarm een frituurbad op 180°C. Meng 200 g Griekse yoghurt met 4 takjes koriander en 4 takjes gehakte basilicum Pistou. Kruid met peper en zout.
3
Dompel telkens een kleine hoeveelheid asperges in de hete olie. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
4
Dien warm op, als aperitief, en geef er de saus bij.
1
Breek het uiteinde van 1 bussel witte asperges af (500 g) en schil ze. Klop 2 eieren los met peper en zout. Wentel de asperges eerst in 50 g bloem, vervolgens in de eieren en ten slotte in 100 g paneermeel.
2
Verwarm een frituurbad op 180°C. Meng 200 g Griekse yoghurt met 4 takjes koriander en 4 takjes gehakte basilicum Pistou. Kruid met peper en zout.
3
Dompel telkens een kleine hoeveelheid asperges in de hete olie. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
4
Dien warm op, als aperitief, en geef er de saus bij.