1
Snijd de kip in stukjes, laat de kipfilets op de karkas. Snijd de onderkant van het karkas en leg die opzij.
2
Bereid een bouillon met het bouillonblokje, wortel, ui en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
3
Voeg de kippenbil en -vleugels aan de bouillon toe.
4
Verwijder de vleugels na 10 min, laat de kippenbillen koken voor minstens 1u. Hou de vleugels warm.
5
Maal de beenderen van het karkas, en bruin ze in een pot. Vul de pot dan helemaal op met de bouillon en laat die reduceren tot 1/3.
6
Bereid de filets, breng op smaak met zout en peper, voeg de gehakte koriander en gemalen citroengras toe. Leg de stukjes in een schotel, sluit hermetisch af en kook zachtjes gedurende 1 u in en voorverwarmde oven van 85 °C.
7
Snijd de gember en citroengras fijn.
8
Karameliseer de honing in een pot, blus met sojasaus en giet de gereduceerde bouillon erbij.
9
Wanneer de filets goed doorbakken zijn, lakkeer ze met de gereduceerde bouillon van honing. Doe hetzelfde voor de vleugels.
10
Ontbeen de gekookte billen. Breng op smaak met zout, peper, koriander en gehakte gember.
1
Snijd de kip in stukjes, laat de kipfilets op de karkas. Snijd de onderkant van het karkas en leg die opzij.
2
Bereid een bouillon met het bouillonblokje, wortel, ui en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
3
Voeg de kippenbil en -vleugels aan de bouillon toe.
4
Verwijder de vleugels na 10 min, laat de kippenbillen koken voor minstens 1u. Hou de vleugels warm.
5
Maal de beenderen van het karkas, en bruin ze in een pot. Vul de pot dan helemaal op met de bouillon en laat die reduceren tot 1/3.
6
Bereid de filets, breng op smaak met zout en peper, voeg de gehakte koriander en gemalen citroengras toe. Leg de stukjes in een schotel, sluit hermetisch af en kook zachtjes gedurende 1 u in en voorverwarmde oven van 85 °C.
7
Snijd de gember en citroengras fijn.
8
Karameliseer de honing in een pot, blus met sojasaus en giet de gereduceerde bouillon erbij.
9
Wanneer de filets goed doorbakken zijn, lakkeer ze met de gereduceerde bouillon van honing. Doe hetzelfde voor de vleugels.
10
Ontbeen de gekookte billen. Breng op smaak met zout, peper, koriander en gehakte gember.