Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPikante reuzengarnalen met groenten
Delhaize logo
  • Pikante reuzengarnalen met groenten

Pikante reuzengarnalen met groenten

Pikante reuzengarnalen met groenten
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
3 porties
  • 3 el arachideolie
  • 1 blik bamboescheuten (140 g, uitgelekt gewicht)
  • 500 g diepgevroren scampi’s "365"
  • 500 g passata
  • 1 kg sambal
  • 2 el sojasaus
  • 1 stukje verse gember
  • 1 gele paprika
  • peper
  • 1 ui
  • 3 el arachideolie
  • 1 blik bamboescheuten (140 g, uitgelekt gewicht)
  • 500 g diepgevroren scampi’s "365"
  • 500 g passata
  • 1 kg sambal
  • 2 el sojasaus
  • 1 stukje verse gember
  • 1 gele paprika
  • peper
  • 1 ui

Begin met koken

1
Doe 1/3 van de olie, de passata, de sojasaus en de sambal in een steelpan. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
2
Fruit de fijngesnipperde ui en de fijngesneden paprika in de rest van de olie in een wok op zacht vuur.
3
Pel ondertussen de vooraf ontdooide scampi’s, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan.
4
Doe de bamboescheuten (gespoeld onder koud water en uitgelekt) in de wok, evenals de geraspte gember, meng gedurende 1 min. Voeg de scampi’s toe en meng op hoog vuur tot ze een kleurtje krijgen.
5
Voeg de tomatensaus toe, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min sudderen.
6
Serveer meteen met witte rijst.
1
Doe 1/3 van de olie, de passata, de sojasaus en de sambal in een steelpan. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
2
Fruit de fijngesnipperde ui en de fijngesneden paprika in de rest van de olie in een wok op zacht vuur.
3
Pel ondertussen de vooraf ontdooide scampi’s, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan.
4
Doe de bamboescheuten (gespoeld onder koud water en uitgelekt) in de wok, evenals de geraspte gember, meng gedurende 1 min. Voeg de scampi’s toe en meng op hoog vuur tot ze een kleurtje krijgen.
5
Voeg de tomatensaus toe, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min sudderen.
6
Serveer meteen met witte rijst.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 3 personen

Toon:

Pindaolie
3 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bamboe
1 blik

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Langoustine
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tomatenpuree
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Sambal oelek
1 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Sojasaus
2 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gember
1 stukje

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gele peper
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Peper

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ui
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Totaal:
0,00