1
Doe 1/3 van de olie, de passata, de sojasaus en de sambal in een steelpan. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
2
Fruit de fijngesnipperde ui en de fijngesneden paprika in de rest van de olie in een wok op zacht vuur.
3
Pel ondertussen de vooraf ontdooide scampi’s, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan.
4
Doe de bamboescheuten (gespoeld onder koud water en uitgelekt) in de wok, evenals de geraspte gember, meng gedurende 1 min. Voeg de scampi’s toe en meng op hoog vuur tot ze een kleurtje krijgen.
5
Voeg de tomatensaus toe, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min sudderen.
6
Serveer meteen met witte rijst.
1
Doe 1/3 van de olie, de passata, de sojasaus en de sambal in een steelpan. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
2
Fruit de fijngesnipperde ui en de fijngesneden paprika in de rest van de olie in een wok op zacht vuur.
3
Pel ondertussen de vooraf ontdooide scampi’s, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan.
4
Doe de bamboescheuten (gespoeld onder koud water en uitgelekt) in de wok, evenals de geraspte gember, meng gedurende 1 min. Voeg de scampi’s toe en meng op hoog vuur tot ze een kleurtje krijgen.
5
Voeg de tomatensaus toe, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min sudderen.
6
Serveer meteen met witte rijst.