1
Kruid met peper en bestrooi met geriste tijm, fleur de sel en ± 1 kl geraspte citroenzeste.
2
Maak de chimichurri: mix alle kruiden samen met het pepertje en de gehakte lente-uitjes. Voeg ook de geperste teentjes knoflook, de Espelettepeper, de azijn, de olie en zout toe. Mix schoksgewijs, zo vermijd je dat de salsa te fijn gemalen is.
4
Leg de lamsribben in de hete grillpan en gril ze 1.30 min aan elke kant, op een hoog vuur. Verlaag de temperatuur en laat nog enkele minuten garen (het vlees moet binnenin nog rosé zijn).
5
Dien de lamsribben op met de salsa, gebakken krielaardappelen en een mooie sla.
1
Kruid met peper en bestrooi met geriste tijm, fleur de sel en ± 1 kl geraspte citroenzeste.
2
Maak de chimichurri: mix alle kruiden samen met het pepertje en de gehakte lente-uitjes. Voeg ook de geperste teentjes knoflook, de Espelettepeper, de azijn, de olie en zout toe. Mix schoksgewijs, zo vermijd je dat de salsa te fijn gemalen is.
4
Leg de lamsribben in de hete grillpan en gril ze 1.30 min aan elke kant, op een hoog vuur. Verlaag de temperatuur en laat nog enkele minuten garen (het vlees moet binnenin nog rosé zijn).
5
Dien de lamsribben op met de salsa, gebakken krielaardappelen en een mooie sla.