1
Begin met het bereiden van de dressing: giet het sap van de limoenen, de suiker en de sojasaus in een kom. Rasp de gember en pers de pulp boven de kom met je vingers uit, om het sap op te vangen. Voeg de versnipperde lente-uitjes, het fijngehakte pepertje en de pulp van de passievruchten toe. Meng alles en houd de dressing apart.
2
Snijd de radijzen, de rammenas en de koolrabi met de mandolin in heel fijne schijfjes. Snijd de limoen en het brede deel van de inktvis met een mes in fijne plakjes.
3
Schik de plakjes groenten en inktvis op de borden, voeg de uiteinden van de tentakels toe. Werk af met wat basilicumblaadjes en koriander. Besprenkel met een scheutje olijfolie en dressing. Dien meteen op.
1
Begin met het bereiden van de dressing: giet het sap van de limoenen, de suiker en de sojasaus in een kom. Rasp de gember en pers de pulp boven de kom met je vingers uit, om het sap op te vangen. Voeg de versnipperde lente-uitjes, het fijngehakte pepertje en de pulp van de passievruchten toe. Meng alles en houd de dressing apart.
2
Snijd de radijzen, de rammenas en de koolrabi met de mandolin in heel fijne schijfjes. Snijd de limoen en het brede deel van de inktvis met een mes in fijne plakjes.
3
Schik de plakjes groenten en inktvis op de borden, voeg de uiteinden van de tentakels toe. Werk af met wat basilicumblaadjes en koriander. Besprenkel met een scheutje olijfolie en dressing. Dien meteen op.