⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenInktviscarpaccio met radijs
Delhaize logo
  • Inktviscarpaccio met radijs

Inktviscarpaccio met radijs

Inktviscarpaccio met radijs
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 400 g gekookte inktvistentakels
  • 1/2 bussel rode radijzen
  • 4 el olijfolie
  • 1 bosje koriander
  • 1/2 bosje basilicum Pistou
  • 1 el rietsuiker
  • 3 el lichte sojasaus
  • 2 cm gember
  • 1/2 rammenas
  • 1 koolrabi
  • 1 limoen
  • 4 jonge uien
  • 4 passievruchten
  • 2 limoenen (voor de dressing)
  • 1/2 rode peper
  • 400 g gekookte inktvistentakels
  • 1/2 bussel rode radijzen
  • 4 el olijfolie
  • 1 bosje koriander
  • 1/2 bosje basilicum Pistou
  • 1 el rietsuiker
  • 3 el lichte sojasaus
  • 2 cm gember
  • 1/2 rammenas
  • 1 koolrabi
  • 1 limoen
  • 4 jonge uien
  • 4 passievruchten
  • 2 limoenen (voor de dressing)
  • 1/2 rode peper

Begin met koken

: 20 min
1
Begin met het bereiden van de dressing: giet het sap van de limoenen, de suiker en de sojasaus in een kom. Rasp de gember en pers de pulp boven de kom met je vingers uit, om het sap op te vangen. Voeg de versnipperde lente-uitjes, het fijngehakte pepertje en de pulp van de passievruchten toe. Meng alles en houd de dressing apart.
2
Snijd de radijzen, de rammenas en de koolrabi met de mandolin in heel fijne schijfjes. Snijd de limoen en het brede deel van de inktvis met een mes in fijne plakjes.
3
Schik de plakjes groenten en inktvis op de borden, voeg de uiteinden van de tentakels toe. Werk af met wat basilicumblaadjes en koriander. Besprenkel met een scheutje olijfolie en dressing. Dien meteen op.
1
Begin met het bereiden van de dressing: giet het sap van de limoenen, de suiker en de sojasaus in een kom. Rasp de gember en pers de pulp boven de kom met je vingers uit, om het sap op te vangen. Voeg de versnipperde lente-uitjes, het fijngehakte pepertje en de pulp van de passievruchten toe. Meng alles en houd de dressing apart.
2
Snijd de radijzen, de rammenas en de koolrabi met de mandolin in heel fijne schijfjes. Snijd de limoen en het brede deel van de inktvis met een mes in fijne plakjes.
3
Schik de plakjes groenten en inktvis op de borden, voeg de uiteinden van de tentakels toe. Werk af met wat basilicumblaadjes en koriander. Besprenkel met een scheutje olijfolie en dressing. Dien meteen op.
Nutritionele informatie
Energie: 214 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Lente
Voorgerecht

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Zwarte radijs
1/2

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Inktvis | Tentakels | Gekookt
Delhaize Inktvis | Tentakels | Gekookt
2 × 200 gr
3
95
Aperogroente | Radijs 230g
Delhaize Aperogroente | Radijs 230g
230 gr
2+1 gratis
2
09
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Basilicum | Verpakt
Delhaize Basilicum | Verpakt
20 gr
1
55
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
Delhaize Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
1
59
Saus | Soja
Suzi Wan Saus | Soja
14,3 cl
4
15
Gember | Bio
Delhaize Gember | Bio
150 gr
Bio
    1
    89
    Knolselder | Cat1
    Delhaize Knolselder | Cat1
    1 st
    1
    99
    Limoen | 1 st
    Delhaize Limoen | 1 st
    1 st
    0
    59
    Zachte uien | Verpakt
    Delhaize Zachte uien | Verpakt
    750 gr
    2
    99
    Blokjes | Passievrucht
    Delhaize Blokjes | Passievrucht
    2 × 250 gr
    • frozen.external.af58c8a6.svg
    3
    29
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Totaal:
    €34,22