⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenVarkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa
Delhaize logo
  • Varkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa

Varkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa

door Loïc Van Impe
Varkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 750 g varkensspiering
  • 1 rode ui
  • 1 bosje koriander
  • 1 rood chilipepertje
  • 1 ananas
  • 6 mininaanbroden
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gemalen komijn
  • peper
  • zout
  • 750 g varkensspiering
  • 1 rode ui
  • 1 bosje koriander
  • 1 rood chilipepertje
  • 1 ananas
  • 6 mininaanbroden
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gemalen komijn
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Snijd het vlees in grote blokken en rijg ze op satéstokjes. Smeer ze lichtjes in met olie en kruid ze dan met zout, peper en komijn. Gril de brochettes 10 min. op de barbecue en draai ze dikwijls om zodat ze niet aanbranden.
2
Schil intussen de ananas, snijd hem verticaal in 4 en verwijder het harde kerndeel. Smeer de ananasparten en de rode peper lichtjes in met olie. Gril alles 1 min. aan elke kant op de hete barbecue. Snijd de ananas in kleine blokjes. Hak de ontpitte rode peper, de koriander en de rode ui fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie, peper en zout.
3
Gril de naanbroden lichtjes op de barbecue. Leg er de brochettes bovenop, verwijder de satéstokjes, voeg de salsa toe en … laat het smaken!
1
Snijd het vlees in grote blokken en rijg ze op satéstokjes. Smeer ze lichtjes in met olie en kruid ze dan met zout, peper en komijn. Gril de brochettes 10 min. op de barbecue en draai ze dikwijls om zodat ze niet aanbranden.
2
Schil intussen de ananas, snijd hem verticaal in 4 en verwijder het harde kerndeel. Smeer de ananasparten en de rode peper lichtjes in met olie. Gril alles 1 min. aan elke kant op de hete barbecue. Snijd de ananas in kleine blokjes. Hak de ontpitte rode peper, de koriander en de rode ui fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie, peper en zout.
3
Gril de naanbroden lichtjes op de barbecue. Leg er de brochettes bovenop, verwijder de satéstokjes, voeg de salsa toe en … laat het smaken!

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vlees - minder dan 3€
Hoofdgerecht