Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Kropsla met rode ui 200g van het merk Delhaize »Lees meer >

Recept zoekresultatenVarkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa
Delhaize logo
  • Varkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa
Varkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa

Varkensbrochettes op naanbrood en gegrilde ananassalsa

door Loïc Van Impe
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 750 g varkensspiering
  • 1 rode ui
  • 1 bosje koriander
  • 1 rood chilipepertje
  • 1 ananas
  • 6 mininaanbroden
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gemalen komijn
  • peper
  • zout
  • 750 g varkensspiering
  • 1 rode ui
  • 1 bosje koriander
  • 1 rood chilipepertje
  • 1 ananas
  • 6 mininaanbroden
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gemalen komijn
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Snijd het vlees in grote blokken en rijg ze op satéstokjes. Smeer ze lichtjes in met olie en kruid ze dan met zout, peper en komijn. Gril de brochettes 10 min. op de barbecue en draai ze dikwijls om zodat ze niet aanbranden.
2
Schil intussen de ananas, snijd hem verticaal in 4 en verwijder het harde kerndeel. Smeer de ananasparten en de rode peper lichtjes in met olie. Gril alles 1 min. aan elke kant op de hete barbecue. Snijd de ananas in kleine blokjes. Hak de ontpitte rode peper, de koriander en de rode ui fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie, peper en zout.
3
Gril de naanbroden lichtjes op de barbecue. Leg er de brochettes bovenop, verwijder de satéstokjes, voeg de salsa toe en … laat het smaken!
1
Snijd het vlees in grote blokken en rijg ze op satéstokjes. Smeer ze lichtjes in met olie en kruid ze dan met zout, peper en komijn. Gril de brochettes 10 min. op de barbecue en draai ze dikwijls om zodat ze niet aanbranden.
2
Schil intussen de ananas, snijd hem verticaal in 4 en verwijder het harde kerndeel. Smeer de ananasparten en de rode peper lichtjes in met olie. Gril alles 1 min. aan elke kant op de hete barbecue. Snijd de ananas in kleine blokjes. Hak de ontpitte rode peper, de koriander en de rode ui fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie, peper en zout.
3
Gril de naanbroden lichtjes op de barbecue. Leg er de brochettes bovenop, verwijder de satéstokjes, voeg de salsa toe en … laat het smaken!

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vlees - minder dan 3€
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Geroosterde varkensrib

Delhaize

Geroosterde varkensrib

5 × +/- 150 gr

+/-€19,70

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Ananas

Delhaize

Ananas

2 × 1,15 kg

€5,98

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,59

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade

Oxfam

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade

85 gr

Bio

€4,19

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
+/-€30,81

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.