1
Snijd het vlees in grote blokken en rijg ze op satéstokjes. Smeer ze lichtjes in met olie en kruid ze dan met zout, peper en komijn. Gril de brochettes 10 min. op de barbecue en draai ze dikwijls om zodat ze niet aanbranden.
2
Schil intussen de ananas, snijd hem verticaal in 4 en verwijder het harde kerndeel. Smeer de ananasparten en de rode peper lichtjes in met olie. Gril alles 1 min. aan elke kant op de hete barbecue. Snijd de ananas in kleine blokjes. Hak de ontpitte rode peper, de koriander en de rode ui fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie, peper en zout.
3
Gril de naanbroden lichtjes op de barbecue. Leg er de brochettes bovenop, verwijder de satéstokjes, voeg de salsa toe en … laat het smaken!
1
Snijd het vlees in grote blokken en rijg ze op satéstokjes. Smeer ze lichtjes in met olie en kruid ze dan met zout, peper en komijn. Gril de brochettes 10 min. op de barbecue en draai ze dikwijls om zodat ze niet aanbranden.
2
Schil intussen de ananas, snijd hem verticaal in 4 en verwijder het harde kerndeel. Smeer de ananasparten en de rode peper lichtjes in met olie. Gril alles 1 min. aan elke kant op de hete barbecue. Snijd de ananas in kleine blokjes. Hak de ontpitte rode peper, de koriander en de rode ui fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie, peper en zout.
3
Gril de naanbroden lichtjes op de barbecue. Leg er de brochettes bovenop, verwijder de satéstokjes, voeg de salsa toe en … laat het smaken!