1
Doe de kool en de fijngesnipperde rode uien in een slakom. Verwarm de azijn, 2,5 dl water en de suiker, tot deze laatste volledig opgelost is. Overgiet er de groenten mee, meng en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
2
Scheur het vlees van het hammetje in stukjes en fruit het in een braadpan tot het gebakken is.
3
Doe de mosterd en de eidooier in een smalle karaf. Dompel er de mixer in (zonder hem aan te zetten!), voeg de olie toe en mix tot een mayonaise, terwijl je de voet van de mixer heel voorzichtig omhoogtrekt. Voeg harissa naar eigen smaak en een heel klein beetje zout toe.
4
Laat de kool uitlekken en meng er de gehakte koriander onder. Snijd de broodjes in 2 en gril ze aan de kant van het kruim, in een grote braadpan. Beleg ze royaal met vlees, koolsla, granaatappelpitjes, gebakken uitjes en pikante mayo. Hééérlijk!
1
Doe de kool en de fijngesnipperde rode uien in een slakom. Verwarm de azijn, 2,5 dl water en de suiker, tot deze laatste volledig opgelost is. Overgiet er de groenten mee, meng en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
2
Scheur het vlees van het hammetje in stukjes en fruit het in een braadpan tot het gebakken is.
3
Doe de mosterd en de eidooier in een smalle karaf. Dompel er de mixer in (zonder hem aan te zetten!), voeg de olie toe en mix tot een mayonaise, terwijl je de voet van de mixer heel voorzichtig omhoogtrekt. Voeg harissa naar eigen smaak en een heel klein beetje zout toe.
4
Laat de kool uitlekken en meng er de gehakte koriander onder. Snijd de broodjes in 2 en gril ze aan de kant van het kruim, in een grote braadpan. Beleg ze royaal met vlees, koolsla, granaatappelpitjes, gebakken uitjes en pikante mayo. Hééérlijk!