1
Bak de lookbol 15 min. op de barbecue. Pel alle teentjes knoflook, kruid ze met zout en peper en plet ze met een vork.
2
Bestrijk de wraps met een beetje olijfolie en gril ze mooi krokant op de barbecue.
3
Hak de peterselie en schep hem met een scheutje olijfolie bij de knoflook. Meng met de verse kaas en breng verder op smaak.
4
Breek de krokante wraps in stukken en bestrooi ze met komijn. Serveer bij het aperitief, met de kaasdip. Laat het smaken!
1
Bak de lookbol 15 min. op de barbecue. Pel alle teentjes knoflook, kruid ze met zout en peper en plet ze met een vork.
2
Bestrijk de wraps met een beetje olijfolie en gril ze mooi krokant op de barbecue.
3
Hak de peterselie en schep hem met een scheutje olijfolie bij de knoflook. Meng met de verse kaas en breng verder op smaak.
4
Breek de krokante wraps in stukken en bestrooi ze met komijn. Serveer bij het aperitief, met de kaasdip. Laat het smaken!