1
Leg de paprika’s in een op 200°C voorverwarmde oven en laat ze zwart blakeren. Pel ze en snijd ze in reepjes.
2
Snijd de courgette en de champignons in schijfjes, snijd de sjalotten in twee en doe alles in een grote kom. Voeg de asperges toe en kruid met zout, peper, olijfolie en de gehakte tijm. Meng goed. Gril alle groenten.
3
Leg de gegrilde groenten samen met de asperges op een schotel. Gril de pijnboompitten en strooi ze over de groenten. Voeg de stukjes mozzarella toe.
4
Snijd de ciabatta in stukken en leg ze in de oven of in een grillpan zodat ze krokant worden. Garneer de schotel met wat balsamico en verse basilicum.
1
Leg de paprika’s in een op 200°C voorverwarmde oven en laat ze zwart blakeren. Pel ze en snijd ze in reepjes.
2
Snijd de courgette en de champignons in schijfjes, snijd de sjalotten in twee en doe alles in een grote kom. Voeg de asperges toe en kruid met zout, peper, olijfolie en de gehakte tijm. Meng goed. Gril alle groenten.
3
Leg de gegrilde groenten samen met de asperges op een schotel. Gril de pijnboompitten en strooi ze over de groenten. Voeg de stukjes mozzarella toe.
4
Snijd de ciabatta in stukken en leg ze in de oven of in een grillpan zodat ze krokant worden. Garneer de schotel met wat balsamico en verse basilicum.