1
Bedek de couscous met eenzelfde volume aan kokend water en laat wellen.
2
Leg de koolbladeren in de korf van de stoomkoker. Laat 3 min. stomen. Koel af in ijswater om het garen te stoppen.
3
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een steelpan. Fruit er de gesnipperde sjalotten en het geperste lookteentje in. Voeg de tomaten toe, peper en zout. Dek af. Laat 15 min. sudderen op zacht vuur.
4
Verwarm in een bakpan 1 eetlepel olijfolie. Fruit de gesnipperde ui op matig vuur. Voeg peper en zout toe, de in kleine blokjes gesneden visfilets, de gehakte garnalen, de couscous, het ei en de vijfkruidenmix. Neem van het vuur en meng. Voeg de koriander en de sesamolie toe. Zet opzij.
5
Spreid de koolbladeren uit op een snijplank. Verwijder de dikste nerven zodat de bladeren makkelijker plooien. Verdeel de vulling over de bladeren, plooi de zijkanten over de vulling en rol de bladeren op.
6
Leg de rolletjes in de korf van de stoomkoker en laat 8 tot 10 min. garen.
7
Verdeel de rolletjes over de borden. Overgiet met de tomatensas.
8
Garnituur: 3 eetlepels gehakte koriander.
1
Bedek de couscous met eenzelfde volume aan kokend water en laat wellen.
2
Leg de koolbladeren in de korf van de stoomkoker. Laat 3 min. stomen. Koel af in ijswater om het garen te stoppen.
3
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een steelpan. Fruit er de gesnipperde sjalotten en het geperste lookteentje in. Voeg de tomaten toe, peper en zout. Dek af. Laat 15 min. sudderen op zacht vuur.
4
Verwarm in een bakpan 1 eetlepel olijfolie. Fruit de gesnipperde ui op matig vuur. Voeg peper en zout toe, de in kleine blokjes gesneden visfilets, de gehakte garnalen, de couscous, het ei en de vijfkruidenmix. Neem van het vuur en meng. Voeg de koriander en de sesamolie toe. Zet opzij.
5
Spreid de koolbladeren uit op een snijplank. Verwijder de dikste nerven zodat de bladeren makkelijker plooien. Verdeel de vulling over de bladeren, plooi de zijkanten over de vulling en rol de bladeren op.
6
Leg de rolletjes in de korf van de stoomkoker en laat 8 tot 10 min. garen.
7
Verdeel de rolletjes over de borden. Overgiet met de tomatensas.
8
Garnituur: 3 eetlepels gehakte koriander.