⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenMaaltijdsoep met linzen en chick’pieces
Delhaize logo
  • Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces

Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces

Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 schaaltjes chick’pieces
  • 100 g Griekse, kleine pasta
  • 1 blik linzen
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 1 ciabatta d’Antan nog te bakken
  • basilicum
  • parmezaan om erbij te serveren
  • 1 teentje knoflook
  • 1,5 blokjes vetarme bouillon
  • peper
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 schaaltjes chick’pieces
  • 100 g Griekse, kleine pasta
  • 1 blik linzen
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 1 ciabatta d’Antan nog te bakken
  • basilicum
  • parmezaan om erbij te serveren
  • 1 teentje knoflook
  • 1,5 blokjes vetarme bouillon
  • peper
  • 2 e.l. olijfolie

Begin met koken

: 30 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Hak de ui fijn en snij de chick’pieces in fijne, hapklare reepjes. Bak ze samen in de olie in een kookpot op zacht vuur. Voeg na 2 minuten het geperste lookteentje toe en de in kleine blokjes gesneden courgette. Roer 2 minuten, voeg dan 1,25 L water toe en de verkuimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook.
3
Strooi er dan de pasta in, roer en laat 10 minuten sudderen.
4
Giet de linzen af, spoel ze grondig onder koud water en doe ze bij in de kookpot. Breng opnieuw aan de kook en laat nog 3 minuten verder sudderen.
5
Breng op smaak met peper en zout, voeg het gehakte basilicum toe en dien warm op met het knapperige brood. Serveer er de geraspte parmezaan apart bij.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Hak de ui fijn en snij de chick’pieces in fijne, hapklare reepjes. Bak ze samen in de olie in een kookpot op zacht vuur. Voeg na 2 minuten het geperste lookteentje toe en de in kleine blokjes gesneden courgette. Roer 2 minuten, voeg dan 1,25 L water toe en de verkuimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook.
3
Strooi er dan de pasta in, roer en laat 10 minuten sudderen.
4
Giet de linzen af, spoel ze grondig onder koud water en doe ze bij in de kookpot. Breng opnieuw aan de kook en laat nog 3 minuten verder sudderen.
5
Breng op smaak met peper en zout, voeg het gehakte basilicum toe en dien warm op met het knapperige brood. Serveer er de geraspte parmezaan apart bij.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Courgette
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Witte uien | Netje
400 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tortilla chips | Nacho cheese
Doritos Tortilla chips | Nacho cheese
170 gr
5=gratis levering
1
65
Pasta | Italiaans | Chitarra
Armando Pasta | Italiaans | Chitarra
500 gr
2+2 gratis
2
19
Bruine linzen | Bio
Kazidomi Bruine linzen | Bio
240 gr
Bio
    1
    49
    Ciabatta natuur
    Delhaize Ciabatta natuur
    250 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    69
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    3
    35
    Parmigiano reggiano | BOB
    Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    49
    Bouillon| Kip
    Fundo Bouillon| Kip
    46,5 cl
    2de tegen -50%
    4
    69

    Reeds in je keuken

    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Totaal:
    €16,55