ā­ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! šŸŽ‰Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGebakken noedels met garnalen, groenten en miniloempias
Delhaize logo
  • Gebakken noedels met garnalen, groenten en miniloempias
    C

Gebakken noedels met garnalen, groenten en miniloempias

Gebakken noedels met garnalen, groenten en miniloempiasC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
4 porties
  • 300 g bevroren garnaalstaarten
  • 1 broccoli
  • 2 wortelen
  • 1 ui
  • 1 citroen
  • 400 g bevroren miniloempiaā€™s met groenten
  • 300 g linguine
  • 4 el light sojasaus
  • 4 el zoetzure chilisaus
  • 6 el olijfolie
  • 1 el zachte curry
  • pilipili of chilipoeder
  • 300 g bevroren garnaalstaarten
  • 1 broccoli
  • 2 wortelen
  • 1 ui
  • 1 citroen
  • 400 g bevroren miniloempiaā€™s met groenten
  • 300 g linguine
  • 4 el light sojasaus
  • 4 el zoetzure chilisaus
  • 6 el olijfolie
  • 1 el zachte curry
  • pilipili of chilipoeder

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 200Ā°C en verwarm een kookpot water voor de pasta.
2
Snipper de ui. Schil de stronk van de broccoli lichtjes en snijd hem in fijne plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steeltjes in fijne schijfjes. Snijd de wortelen ook in fijne schijfjes.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje pilipili, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry, meng en zet het deksel op de pan. Laat 8 min. op een zacht vuurtje stoven.
4
Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempiaā€™s over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
5
Kook de linguine ā€˜al denteā€™ volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
6
Sauteer de groenten 1 min. op een hoog vuur. Voeg de linguine toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
7
Dien meteen op, met de miniloempiaā€™s en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
1
Verwarm de oven voor op 200Ā°C en verwarm een kookpot water voor de pasta.
2
Snipper de ui. Schil de stronk van de broccoli lichtjes en snijd hem in fijne plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steeltjes in fijne schijfjes. Snijd de wortelen ook in fijne schijfjes.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje pilipili, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry, meng en zet het deksel op de pan. Laat 8 min. op een zacht vuurtje stoven.
4
Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempiaā€™s over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
5
Kook de linguine ā€˜al denteā€™ volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
6
Sauteer de groenten 1 min. op een hoog vuur. Voeg de linguine toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
7
Dien meteen op, met de miniloempiaā€™s en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 140 kcal - Vetten: 5,1 g - Koolhydraten: 17,2 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 5,3 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediĆ«nten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ā€˜Maten en gewichtenā€™ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge HygiĆ«neraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediĆ«nten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 140 kcal - Vetten: 5,1 g - Koolhydraten: 17,2 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 5,3 g
Lactose vrij
Hoofdgerecht