1
Verwarm de oven voor op 200Ā°C en verwarm een kookpot water voor de pasta.
2
Snipper de ui. Schil de stronk van de broccoli lichtjes en snijd hem in fijne plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steeltjes in fijne schijfjes. Snijd de wortelen ook in fijne schijfjes.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje pilipili, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry, meng en zet het deksel op de pan. Laat 8 min. op een zacht vuurtje stoven.
4
Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempiaās over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
5
Kook de linguine āal denteā volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
6
Sauteer de groenten 1 min. op een hoog vuur. Voeg de linguine toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
7
Dien meteen op, met de miniloempiaās en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
1
Verwarm de oven voor op 200Ā°C en verwarm een kookpot water voor de pasta.
2
Snipper de ui. Schil de stronk van de broccoli lichtjes en snijd hem in fijne plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steeltjes in fijne schijfjes. Snijd de wortelen ook in fijne schijfjes.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje pilipili, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry, meng en zet het deksel op de pan. Laat 8 min. op een zacht vuurtje stoven.
4
Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempiaās over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
5
Kook de linguine āal denteā volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
6
Sauteer de groenten 1 min. op een hoog vuur. Voeg de linguine toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
7
Dien meteen op, met de miniloempiaās en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.