1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het stokbrood in dikke sneetjes, smeer ze met behulp van een penseel lichtjes in met olie en verdeel ze over het rooster van de oven. Bak ze ± 5 min. goudbruin (houd in het oog).
2
Meng de yoghurt met de honing, de mosterd, peper, zout en een beetje citroensap, naar eigen smaak.
3
Snipper het witloof en laat het in koud water weken. Snijd de ongeschilde appelen in blokjes en meng ze met een beetje citroensap.
4
Pel de ontdooide garnalen. Rijg ze per 5 op satéstokken en laat er 1 sneetje spek tussen slingeren. Bak de brochettes in een grote braadpan met 1 el olijfolie goudbruin. Bestrooi met tijm en kruid met peper.
5
Laat het witloof uitlekken en meng het met de appelen. Voeg de vinaigrette toe (of zet ze apart op tafel). Serveer met de brochettes en het gegrilde brood.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het stokbrood in dikke sneetjes, smeer ze met behulp van een penseel lichtjes in met olie en verdeel ze over het rooster van de oven. Bak ze ± 5 min. goudbruin (houd in het oog).
2
Meng de yoghurt met de honing, de mosterd, peper, zout en een beetje citroensap, naar eigen smaak.
3
Snipper het witloof en laat het in koud water weken. Snijd de ongeschilde appelen in blokjes en meng ze met een beetje citroensap.
4
Pel de ontdooide garnalen. Rijg ze per 5 op satéstokken en laat er 1 sneetje spek tussen slingeren. Bak de brochettes in een grote braadpan met 1 el olijfolie goudbruin. Bestrooi met tijm en kruid met peper.
5
Laat het witloof uitlekken en meng het met de appelen. Voeg de vinaigrette toe (of zet ze apart op tafel). Serveer met de brochettes en het gegrilde brood.