1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snij de pompoen in kleine blokjes, verdeel ze over een schaal, dek af en laat ze 6 min. in de microgolfoven garen op 800 W, roer ze halverwege de gaartijd om.
3
Knip intussen een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster en leg er het pizzadeeg op. Rek het uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt.
4
Besmeer het deeg rijkelijk met de plattekaas, kruid met een beetje zout, bestrooi dan met de fijngesneden ui en de spekblokjes. Voeg de pompoenblokjes toe en kruid met peper.
5
Laat de flammekueche (met het bakpapier) op het rooster glijden en zet ongeveer 12 min. in de oven.
6
Maak een salade met de romeinse sla, de olie, de azijn en een snuifje zout. Serveer bij de warme flammekueche.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snij de pompoen in kleine blokjes, verdeel ze over een schaal, dek af en laat ze 6 min. in de microgolfoven garen op 800 W, roer ze halverwege de gaartijd om.
3
Knip intussen een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster en leg er het pizzadeeg op. Rek het uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt.
4
Besmeer het deeg rijkelijk met de plattekaas, kruid met een beetje zout, bestrooi dan met de fijngesneden ui en de spekblokjes. Voeg de pompoenblokjes toe en kruid met peper.
5
Laat de flammekueche (met het bakpapier) op het rooster glijden en zet ongeveer 12 min. in de oven.
6
Maak een salade met de romeinse sla, de olie, de azijn en een snuifje zout. Serveer bij de warme flammekueche.