⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenFlammekueche met pompoen
Delhaize logo
  • Flammekueche met pompoen

Flammekueche met pompoen

Flammekueche met pompoen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 dik pizzadeeg
  • 500 g pompoen (nettogewicht, geschild)
  • 400 g gerookte spekblokjes
  • 2 dikke ui
  • 550 g halfvolle verse kaas
  • 2 kroppen Romeinse sla
  • peper
  • zout
  • 1,5 el azijn
  • 3 el olijfolie
  • 2 dik pizzadeeg
  • 500 g pompoen (nettogewicht, geschild)
  • 400 g gerookte spekblokjes
  • 2 dikke ui
  • 550 g halfvolle verse kaas
  • 2 kroppen Romeinse sla
  • peper
  • zout
  • 1,5 el azijn
  • 3 el olijfolie

Begin met koken

: 25 min
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snij de pompoen in kleine blokjes, verdeel ze over een schaal, dek af en laat ze 6 min. in de microgolfoven garen op 800 W, roer ze halverwege de gaartijd om.
3
Knip intussen een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster en leg er het pizzadeeg op. Rek het uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt.
4
Besmeer het deeg rijkelijk met de plattekaas, kruid met een beetje zout, bestrooi dan met de fijngesneden ui en de spekblokjes. Voeg de pompoenblokjes toe en kruid met peper.
5
Laat de flammekueche (met het bakpapier) op het rooster glijden en zet ongeveer 12 min. in de oven.
6
Maak een salade met de romeinse sla, de olie, de azijn en een snuifje zout. Serveer bij de warme flammekueche.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snij de pompoen in kleine blokjes, verdeel ze over een schaal, dek af en laat ze 6 min. in de microgolfoven garen op 800 W, roer ze halverwege de gaartijd om.
3
Knip intussen een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster en leg er het pizzadeeg op. Rek het uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt.
4
Besmeer het deeg rijkelijk met de plattekaas, kruid met een beetje zout, bestrooi dan met de fijngesneden ui en de spekblokjes. Voeg de pompoenblokjes toe en kruid met peper.
5
Laat de flammekueche (met het bakpapier) op het rooster glijden en zet ongeveer 12 min. in de oven.
6
Maak een salade met de romeinse sla, de olie, de azijn en een snuifje zout. Serveer bij de warme flammekueche.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pizzadeeg | Dun en rechthoekig
Herta Pizzadeeg | Dun en rechthoekig
2 × 385 gr
2de tegen -50%
3
29
Pompoenblokjes
Delhaize Pompoenblokjes
2 × 400 gr
2de tegen -50%
2
49
Spekreepjes | Gerookt
Herta Spekreepjes | Gerookt
2 × 2 x 100 gr
2de tegen -50%
3
09
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Verse kaas | Mager
Delhaize Verse kaas | Mager
2 × 500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
29
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69

Reeds in je keuken

Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€24,88