1
Laat de tomatenpulp, de madera en de bouillon inkoken tot ongeveer 1 dl.
2
Voeg de in reepjes gesneden rundstong toe en kruid met peper en zout.
3
Vet 4 kleine ovenschotels in met boter en doe er 2 eetlepels saus en 1 ei in.
4
Plaats deze schoteltjes ongeveer 10 minuten in een oven op 100°C of laat ze au bainmarie opwarmen.
5
Werk af met fijngesneden bieslook en enkele druppels truffelolie. Serveer als voorgerecht of tijdens een brunch in combinatie met krokant brood.
1
Laat de tomatenpulp, de madera en de bouillon inkoken tot ongeveer 1 dl.
2
Voeg de in reepjes gesneden rundstong toe en kruid met peper en zout.
3
Vet 4 kleine ovenschotels in met boter en doe er 2 eetlepels saus en 1 ei in.
4
Plaats deze schoteltjes ongeveer 10 minuten in een oven op 100°C of laat ze au bainmarie opwarmen.
5
Werk af met fijngesneden bieslook en enkele druppels truffelolie. Serveer als voorgerecht of tijdens een brunch in combinatie met krokant brood.