⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenEierpotje met zingara
Delhaize logo
  • Eierpotje met zingara

Eierpotje met zingara

Eierpotje met zingara
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 eieren
  • 4 dl kalfsbouillon
  • 2 sneden rundstong
  • 2 el tomatenpulp
  • 1/2 dl madera
  • 4 takjes bieslook
  • 1 el boter
  • truffelolie
  • peper
  • zout
  • 4 eieren
  • 4 dl kalfsbouillon
  • 2 sneden rundstong
  • 2 el tomatenpulp
  • 1/2 dl madera
  • 4 takjes bieslook
  • 1 el boter
  • truffelolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Laat de tomatenpulp, de madera en de bouillon inkoken tot ongeveer 1 dl.
2
Voeg de in reepjes gesneden rundstong toe en kruid met peper en zout.
3
Vet 4 kleine ovenschotels in met boter en doe er 2 eetlepels saus en 1 ei in.
4
Plaats deze schoteltjes ongeveer 10 minuten in een oven op 100°C of laat ze au bainmarie opwarmen.
5
Werk af met fijngesneden bieslook en enkele druppels truffelolie. Serveer als voorgerecht of tijdens een brunch in combinatie met krokant brood.
1
Laat de tomatenpulp, de madera en de bouillon inkoken tot ongeveer 1 dl.
2
Voeg de in reepjes gesneden rundstong toe en kruid met peper en zout.
3
Vet 4 kleine ovenschotels in met boter en doe er 2 eetlepels saus en 1 ei in.
4
Plaats deze schoteltjes ongeveer 10 minuten in een oven op 100°C of laat ze au bainmarie opwarmen.
5
Werk af met fijngesneden bieslook en enkele druppels truffelolie. Serveer als voorgerecht of tijdens een brunch in combinatie met krokant brood.
Nutritionele informatie
Energie: 159 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Diner
Lunch