1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de sneden ham en kaas in twee.
3
Leg op elk van de 4 varkenslapjes een halve snee ham en 2 halve plakjes kaas. Kruid de lapjes met peper en zout en dek ze dan af met de 4 andere varkenslapjes. Hou alles samen met tandenstokers.
4
Rol deze cordon bleus in bloem, dan in losgeklopte eieren met peper en zout en ten slotte in panko.
5
Bak de cordon bleus goudbruin in een warme pan met boter en zet ze nog 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
6
Serveer goed warm met peterselieaardappelen en gestoomde groenten.
7
Voor een lichtere versie bak je de gevulde lapjes gewoon in de pan zonder ze te paneren.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de sneden ham en kaas in twee.
3
Leg op elk van de 4 varkenslapjes een halve snee ham en 2 halve plakjes kaas. Kruid de lapjes met peper en zout en dek ze dan af met de 4 andere varkenslapjes. Hou alles samen met tandenstokers.
4
Rol deze cordon bleus in bloem, dan in losgeklopte eieren met peper en zout en ten slotte in panko.
5
Bak de cordon bleus goudbruin in een warme pan met boter en zet ze nog 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
6
Serveer goed warm met peterselieaardappelen en gestoomde groenten.
7
Voor een lichtere versie bak je de gevulde lapjes gewoon in de pan zonder ze te paneren.