1
Was en schil de aardappels en snijd ze in stukken. Snijd de ui en de prei in stukken en hak de look fijn. Stoof alles aan in boter. Voeg het kruidentuiltje en de bouillon toe. Kook gaar in ongeveer 20 min.
2
Mix alles voorzichtig fijn.
3
Meng de olijfolie met de spinazieblaadjes en de stengels bieslook. Mix fijn.
4
Bak de sint-jakobsnootjes aan in boter.
5
Dien de soep op met de sint-jakobsnootjes en enkele druppels bieslookolie.
6
Werk af met wat verkruimelde chips
1
Was en schil de aardappels en snijd ze in stukken. Snijd de ui en de prei in stukken en hak de look fijn. Stoof alles aan in boter. Voeg het kruidentuiltje en de bouillon toe. Kook gaar in ongeveer 20 min.
2
Mix alles voorzichtig fijn.
3
Meng de olijfolie met de spinazieblaadjes en de stengels bieslook. Mix fijn.
4
Bak de sint-jakobsnootjes aan in boter.
5
Dien de soep op met de sint-jakobsnootjes en enkele druppels bieslookolie.
6
Werk af met wat verkruimelde chips