1
Spoel de linzen tot het spoelwater helder is.
2
Laat de gehakte ui lichtjes kleuren in 3 eetlepels olie.
3
Bestrooi met komijn en kerrie, roer om en laat nog 1 min. fruiten.
4
Voeg de kruidnagels toe, de linzen, het water toe en meng.
5
Breng aan de kook, dek af en laat 40 min. sudderen op zacht vuur tot alle vocht is opgenomen.
6
Pel en snij de knoflook in fijne plakjes, hak de chilipeper. Fruit ze zachtjes in de rest van de olie, zorg dat ze niet verbranden.
7
Schep de linzen in een diepe schaal, bestrooi met de gebakken look en chilipoeder.
1
Spoel de linzen tot het spoelwater helder is.
2
Laat de gehakte ui lichtjes kleuren in 3 eetlepels olie.
3
Bestrooi met komijn en kerrie, roer om en laat nog 1 min. fruiten.
4
Voeg de kruidnagels toe, de linzen, het water toe en meng.
5
Breng aan de kook, dek af en laat 40 min. sudderen op zacht vuur tot alle vocht is opgenomen.
6
Pel en snij de knoflook in fijne plakjes, hak de chilipeper. Fruit ze zachtjes in de rest van de olie, zorg dat ze niet verbranden.
7
Schep de linzen in een diepe schaal, bestrooi met de gebakken look en chilipoeder.