⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGegrild varkenshaasje, salsa met mango
Delhaize logo

Gegrild varkenshaasje, salsa met mango

Gegrild varkenshaasje, salsa met mango
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kl komijnpoeder
  • 2 el gehakte koriander
  • 2 el olijfolie met look
  • Tabasco (facultatief)
  • 5 dl water
  • 2 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 1 komkommer (10 cm)
  • 1 limoen
  • 1/2 mango
  • 1 rode ui
  • 2 varkenshaasje
  • 1 kl komijnpoeder
  • 2 el gehakte koriander
  • 2 el olijfolie met look
  • Tabasco (facultatief)
  • 5 dl water
  • 2 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 1 komkommer (10 cm)
  • 1 limoen
  • 1/2 mango
  • 1 rode ui
  • 2 varkenshaasje

Begin met koken

: 30 min.
1
Meng de olijfolie, het korianderpoeder, de tabasco, het zout en de peper. Gebruik een keukenpenseel om de varkenshaasjes met deze bereiding in te smeren. Leg ze in een grote, diepe pan, bak ze aan alle kanten goudbruin op vrij hoog vuur, voeg dan het water toe. Zet een deksel op de pan en laat ze 20 min. op zacht vuur sudderen, draai ze regelmatig om.
2
Snij ondertussen het vruchtvlees van de halve mango in heel kleine blokjes. Doe hetzelfde met de ontpitte komkommer en doe alles in een kleine kom. Voeg de fijn gesnipperde rode ui toe, de verse koriander, de komijn, de fijn geraspte schil en het sap van de limoen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
3
Neem het gebakken vlees uit de pan, bind het braadvocht met het express bindmiddel. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snij de varkenshaasjes in dikke plakken, leg ze in de saus en serveer meteen met de salsa.
1
Meng de olijfolie, het korianderpoeder, de tabasco, het zout en de peper. Gebruik een keukenpenseel om de varkenshaasjes met deze bereiding in te smeren. Leg ze in een grote, diepe pan, bak ze aan alle kanten goudbruin op vrij hoog vuur, voeg dan het water toe. Zet een deksel op de pan en laat ze 20 min. op zacht vuur sudderen, draai ze regelmatig om.
2
Snij ondertussen het vruchtvlees van de halve mango in heel kleine blokjes. Doe hetzelfde met de ontpitte komkommer en doe alles in een kleine kom. Voeg de fijn gesnipperde rode ui toe, de verse koriander, de komijn, de fijn geraspte schil en het sap van de limoen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
3
Neem het gebakken vlees uit de pan, bind het braadvocht met het express bindmiddel. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snij de varkenshaasjes in dikke plakken, leg ze in de saus en serveer meteen met de salsa.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Komijn | Gemalen
Delhaize Kruiden | Komijn | Gemalen
38 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
75
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Tabasco | Groene peper
Tabasco Tabasco | Groene peper
6 cl
3
79
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
Maizena Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
2
29
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Mango
Delhaize Mango
1 st
1
99
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Ardens gebraad | Sneden
Delhaize Ardens gebraad | Sneden
+/- 210 gr
+/-€
2
99

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet bruisend | PET
Contrex Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1 l
2+1 gratis
4
69
Totaal:
+/-€21,63