1
Meng de olijfolie, het korianderpoeder, de tabasco, het zout en de peper. Gebruik een keukenpenseel om de varkenshaasjes met deze bereiding in te smeren. Leg ze in een grote, diepe pan, bak ze aan alle kanten goudbruin op vrij hoog vuur, voeg dan het water toe. Zet een deksel op de pan en laat ze 20 min. op zacht vuur sudderen, draai ze regelmatig om.
2
Snij ondertussen het vruchtvlees van de halve mango in heel kleine blokjes. Doe hetzelfde met de ontpitte komkommer en doe alles in een kleine kom. Voeg de fijn gesnipperde rode ui toe, de verse koriander, de komijn, de fijn geraspte schil en het sap van de limoen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
3
Neem het gebakken vlees uit de pan, bind het braadvocht met het express bindmiddel. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snij de varkenshaasjes in dikke plakken, leg ze in de saus en serveer meteen met de salsa.
1
Meng de olijfolie, het korianderpoeder, de tabasco, het zout en de peper. Gebruik een keukenpenseel om de varkenshaasjes met deze bereiding in te smeren. Leg ze in een grote, diepe pan, bak ze aan alle kanten goudbruin op vrij hoog vuur, voeg dan het water toe. Zet een deksel op de pan en laat ze 20 min. op zacht vuur sudderen, draai ze regelmatig om.
2
Snij ondertussen het vruchtvlees van de halve mango in heel kleine blokjes. Doe hetzelfde met de ontpitte komkommer en doe alles in een kleine kom. Voeg de fijn gesnipperde rode ui toe, de verse koriander, de komijn, de fijn geraspte schil en het sap van de limoen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
3
Neem het gebakken vlees uit de pan, bind het braadvocht met het express bindmiddel. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snij de varkenshaasjes in dikke plakken, leg ze in de saus en serveer meteen met de salsa.