1
Verwarm 4 eetlepels olijfolie in een stoofpan en fruit hierin de geperste lookteentjes en de gehakte ansjovisfilets op zacht vuur gedurende 3 min. Voeg de tomaten toe en laat 15 min. sudderen op zacht vuur.
2
Breng ondertussen het licht gezouten water aan de kook, strooi er de quinoa in, dek af en laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen. Neem van het vuur en laat nog 5 min. zwellen.
3
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en laat hierin de kippenhaasjes snel goudbruin bakken. Voeg peper en zout toe.
4
Doe de olijven en de kappers bij de tomatensaus, laat nog 2 min. sudderen en neem van het vuur. Voeg de quinoa toe, meng en breng op smaak met peper en zout.
5
Bestrooi met gehakt basilicum en serveer warm met de kip.
1
Verwarm 4 eetlepels olijfolie in een stoofpan en fruit hierin de geperste lookteentjes en de gehakte ansjovisfilets op zacht vuur gedurende 3 min. Voeg de tomaten toe en laat 15 min. sudderen op zacht vuur.
2
Breng ondertussen het licht gezouten water aan de kook, strooi er de quinoa in, dek af en laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen. Neem van het vuur en laat nog 5 min. zwellen.
3
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en laat hierin de kippenhaasjes snel goudbruin bakken. Voeg peper en zout toe.
4
Doe de olijven en de kappers bij de tomatensaus, laat nog 2 min. sudderen en neem van het vuur. Voeg de quinoa toe, meng en breng op smaak met peper en zout.
5
Bestrooi met gehakt basilicum en serveer warm met de kip.